2821
2789
عنوان

سبزی قورمه

313 بازدید | 47 پست

سلام ببخشید میتونید بهم بگید خریدن سبزی قورمه سرخ شده و اماده به صرفه تره؟ یا اینکه سبزی رو خودم پاک کنم و سرخ کنم؟ من تا الان همیشه سبزی سرخ شده میخریدم. ولی دیشب نیم کیلوش رو پونصد تومن خریدم. ینی دو بسته بگیرم میشه یه تومن. من دیشب کل اون بسته رو برا چهار نفر خورشت درست کردم و چیزیم از خورش اضافه نموند. فک کنم از پونصد گرم هم کمتر بود. من درحال حاضر سرکار نمیرم. بنظرتون بشینم سبزی پاک کنم؟ برام صرفه اقتصادی خواهد داشت؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من خونگی میخرم خورد شده خودم سرخ میکنم

به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم
اره خودت بخر اونا ممکن ساقه زیاد وآشغال بریزن داخلش

اینکه از چه مدل سبزی چقدر بخرم هم بلد نیستم. قصد دارم به خود سبزی فروشه بگم ترکیبات سبزی قورمه رو بهم بده. بعد میدونی چقدر سبزی باید بخرم؟ که مثلا دوسه کیلو سرخ شده ازش دربیاد؟

خودت پاک کن ولی خودکشی نکن ۲۰ کیلو بخری ۴ ۵کیلو واسع چندین بارت بسه هم میدونی تمیز شستی هم به نظرم به صرفه تره کم تر بگیری اذیت نمیشی

مرده باد کسی که به آرمانهایت خیانت کرد ای شهید

ببین آماده بخری دستمزد پاک کردن هم میدی اما خودت بخری پاک کنی دیگه هزینه دستمزد نداره برای همین به صرف تره

«دل که رنجید از کسی خرسند کردن مشکل است شیشه بشکسته را پیوند کردن مشکل است»

من خونگی میخرم خورد شده خودم سرخ میکنم

میشه بهم بگی چجوری سرخ میکنی؟ پیازم باید زده بشه داخلش؟ میخوام یه سبزی قشنگ سرخ شده ازش دربیاد. که خورشتو سیاه میکنه روغن میشینه روش

وای چه بد شهر ما من ۵ بسته بزرگ گرفتم ۴۰۰ تومن یعنی بسته ای ۸۰ خودشم سرخ کرده اماده کرده بود من یه بسته اش رو ب ای دوتا خورش استفاده میکنم بسکه بزرگه البته طرف خودش زمین کشاورزی داره

ببین آماده بخری دستمزد پاک کردن هم میدی اما خودت بخری پاک کنی دیگه هزینه دستمزد نداره برای همین به ...

چقد روغن برمیداره؟؟ فک کنم با اینحال بازم بصرفه تر دربیاد

اینکه از چه مدل سبزی چقدر بخرم هم بلد نیستم. قصد دارم به خود سبزی فروشه بگم ترکیبات سبزی قورمه رو به ...

منم جزئیاتش بلد نیستم اما هربار 10 کیلو میخرم 8تا بسته درمیاره بسته به میزان بسته بندیت داره البته

وطنم🖤