2821
2789
عنوان

خواستگار

155 بازدید | 15 پست

سلام خواهشا بگین کجای کارم اشتباه

من یه دختر خیلی خوشگلم خواستگار خییلی دارم و شیطون و پرجنب و جوشم

ی خواستگار داشتم پسری خانواده دار با شخصیت قد ۱۸۵ خوشگل مهربون و خیلی عاشقم تو ی دیت ۳۰میل با کادو هزینه م کرد خیلی دست و دلباز که به علت اروم بودنش منفی دادم

خواستگار دوم پسری زبون باز و چرب زبون خانوادتا جوری که تو دیت جذبش شدم و گفتم بیان خواستگاری که چن روز قبلش یه کار خلافی کرد و گرفتنش چقد اولی میگفت این پسر مورد داره من باورم نشد فک کردم از حسادت اینم اینجور رفت

الان ی خواستگار جدید اومده داریم میریم جلو

ولی اولی ول کن نبود و نیس انگار واقعا دوسم داشت همه ش پیام و اینا و گریه که منم با بی احترامی و ...بلاکش کردم

نظرتون؟؟

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

نظری ندارم ولی اولی اگر برادر من بود میزدم تو سرش به خودش بیاد

غریبگی نکن / نکن غریبگی پسرم / اینجا خاورمیانه است ، و هر کجای خاک را بکنی ، دوستی عزیزی برادری بیرون میزند //// گروس عبدالملکیان به یاد فاجعه ابان ۹۸

نظر اینه که خواستگار هاتون هیچ کدوم بلوغ فکری و احساسی نداشتن انگار😂. طرف از دختری خوشش اومده ، دختره رد کرده ، میره گریه میکنه؟؟ 😂😂😂 ، در مورد خوشگلی تون هم به قول شاعر ، مشک آنست که ببوید ، نه آنکه عطار بگوید 👍😂 ، موفق باشید

چرا؟خب عاشقه

عاشق نیست فقط کمبود عزت نفس داره یه دوره درمانی بره قیدت رو میزنه ولی خبر از کمبودش نداره شما هم بتازون

غریبگی نکن / نکن غریبگی پسرم / اینجا خاورمیانه است ، و هر کجای خاک را بکنی ، دوستی عزیزی برادری بیرون میزند //// گروس عبدالملکیان به یاد فاجعه ابان ۹۸

@niniyaar

سلام

اشتباه تگ کردین.

یک a داره.

niniyar

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.