2821
2789
عنوان

پند روز

141 بازدید | 21 پست

حضرت مولانا توی یکی از داستان های مثنوی میگه که:

اگر دانه ای رو کاشتی به هیچکس راجع بهش نگو چون حتی اگه یه کلاغ جای اونو یاد بگیره ثمرهی کارتو از دست میدی چه برسه اینکه آدما ازش با خبر بشن

هر ایده، هدف، تفکر، برنامه ای تو ذهنتون هست تا زمان به ثمر نشستنش به کسی چیزی نگید...✨

باسلام و احترام فراوان چنانچه با اسلام و مذهب شیعه و انقلاب فاصله داریداز پاسخگویی و تبادل نظر با بنده اجتناب نمائیدبرادر کوچک شما هستم نوکر اباصالح المهدی

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

تا یجایی قبول دارم

راستییی به هرکی میگفتم کوردیم و شیعه ، میگفت محاله

خوشالم یه کورد شیعه دیگه هم دیدم🥲🤝🏻

میلی گلد ❌️ گدایی مجازی ✅️دارای شخصیت اصلی در ذهن خودم،شخصیت فرعی در زندگی بقیه،و شخصیت دلقک در اکثر موقعیت ها.🤡😂در اوقات فراغت به آینده ای که هنوز نیامده فکر کرده و استرس میگیرم و به گذشته ای که تمام شده فکر میکنم ، فعلا همین.

تازه از خاب بیدار شدی اسی؟

نه از شب تا الان بیدارم بعدشم باید برم سر زمین

باسلام و احترام فراوان چنانچه با اسلام و مذهب شیعه و انقلاب فاصله داریداز پاسخگویی و تبادل نظر با بنده اجتناب نمائیدبرادر کوچک شما هستم نوکر اباصالح المهدی

خوشبحالتون ما کلا بیدار بودیم🤣

همچنین 🫡

تا یجایی قبول دارمراستییی به هرکی میگفتم کوردیم و شیعه ، میگفت محالهخوشالم یه کورد شیعه دیگه هم دیدم ...

زنده باشی نوکرتم 🌷

خدایی خیلی نمکی 🤣لااااو

😂🤷♂️

واقعا نمکی دوست دارم🤣

جدی

منو از، قبل میشناختی

گفتم شاید اومدی مسخره بازی اینو ریپ

زدی🥴

دعا کنین منو مهیار بهم برسیم💔ی دختری مثل من عاشق بی قراره ی پسری مثل تو قشنگتر از ستاره🥲❤لالای لای