2821
2789
عنوان

بازم خیانت

290 بازدید | 24 پست

بچه ها من با یک آقا پسری دوست بودم چند ماهی میشه از هفته اول رابطه تا الان همش خیانت میکرده بازم برمیگشته به من دیگه خسته شدم این دیشب گفتم من تو این رابطه نمیمونم دیدم پیام اومده از گوشیش به دوست پسر من پیام نده الان من بلاک کردن ولی میدونم با شماره های دیگش زنگ میزنه بهم بگین چجوری روش فاتحه کنم سمت من نیاد یک حرفا بگم تخریب کنم اینو خسته شدم بخدا با همچین. آدم هولی هم کلام بودم

از کار زندگی با این انگل افتادم

اصلا خودتو درگیر نکن حیف انرژی ت نیست بهترین کار اینه که بلاکش کنی بدون خداحافظی بری چون بعضی ها حتی انقد شعور ندارن که بخوای همون ام انجام بدی

دل من دریاییه چشمه زندون منه🌊🐚

اصلا خودتو درگیر نکن حیف انرژی ت نیست بهترین کار اینه که بلاکش کنی بدون خداحافظی بری چون بعضی ها حت ...

آخه. بار اولش نیست میخوام چنان روش بریمم و حرفایی بزنم که دیگ سمت من نیاد دیگ نمیتونم تحمل کنم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

از دوست پسر چه انتظاری داری. ۹۵ درصدشون خیانت میکننتخریبش کنی دشمنت میشهبا هر شماره ای که زنگ زد بلا ...

حالم اصلا خوب نیس یک بار خیانت دوبار خیانت همش خیانت بعدم جالب اینجاس خودم گفتم دیگ سمت من نیا باز میاد اعصاب من خراب میشه

آخه. بار اولش نیست میخوام چنان روش بریمم و حرفایی بزنم که دیگ سمت من نیاد دیگ نمیتونم تحمل کنم

باور کن بی تفاوت بودن از صدتا تخریب و فحش بیشتر طرفو داغون میکنه

حالم اصلا خوب نیس یک بار خیانت دوبار خیانت همش خیانت بعدم جالب اینجاس خودم گفتم دیگ سمت من نیا باز م ...

چیزی که زیاده پسر

یکی بهتر میاد کلا یادت میره دوست پسر قبلی داشتی

باور کن بی تفاوت بودن از صدتا تخریب و فحش بیشتر طرفو داغون میکنه

ولی الان من موندم و کلی بدبختی نه به درسام رسیدم و به زندگیم وقتم تو همین چند ماه طلایی که میتونستم برا کنکور بخونم با این احمق رفت

ولی الان من موندم و کلی بدبختی نه به درسام رسیدم و به زندگیم وقتم تو همین چند ماه طلایی که میتونستم ...

میفهممت 👌🏼 من خودمم سر چیزای شبیه به این سقوط کردم

اما اتفاقیه که افتاده برش ام نمیشه گردوند هنوز ام وقت داری میتونی نتیجه ی قابل قبول بگیری رشته ت چیه چندمی

میفهممت 👌🏼 من خودمم سر چیزای شبیه به این سقوط کردم اما اتفاقیه که افتاده برش ام نمیشه گردوند هنوز ...

پست کنکور تجربی هستم چجوری این همه مطالب بخونم یا ذهن آشفته