2821
2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 772 بازدید | 40 پست
خواهرت سر سنگین نیست،و؟

نه خواهرمم ببخشید مث احمقاس نمیشه بش چیزی گف خودشم نمیفهمه یکم باید سنگین باشع همش در حال مسخره بازی در اوردنه همش ول تو ماشین ما همه جا میخواد با ما بیاد نمیتونمم بش بگم نیاد مامانمم نمیشه چیزی بگم

نه خواهرمم ببخشید مث احمقاس نمیشه بش چیزی گف خودشم نمیفهمه یکم باید سنگین باشع همش در حال مسخره بازی ...

پس خواهرت کرم میریزه باهاش قطع رابطه کن

🎓 دانشجوی حسابداری . 🧵 خیاط و گلدوز. 🎀 طراحی کیفهای روبانی و بافت عروسکهای دستساز. «دنیایی از رنگ و نظم»✨ «Handmade with Love 💖»🌙 🚫درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

میشه حست درست باشه .و میشه اشتباه باشه .اما چون باعث دلخوری و حس بد به همسرت میشه بهتر از طریق نفر سوم باشه

این از موردهایی که خودت نباید بگی .چون از همه طرف بهت حمله میشه .

چون نمیشه اثبات کرد .

هرکه شد محرم دل  در حرم یار بماند
چجوری اخه چجوری تا میگم بریم ی کافه میگه ب ابجیتم بگو بیاد

بگو آبجیم نمیتونه بیاد کار داره بحثو عوض کن

🎓 دانشجوی حسابداری . 🧵 خیاط و گلدوز. 🎀 طراحی کیفهای روبانی و بافت عروسکهای دستساز. «دنیایی از رنگ و نظم»✨ «Handmade with Love 💖»🌙 🚫درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊

میشه حست درست باشه .و میشه اشتباه باشه .اما چون باعث دلخوری و حس بد به همسرت میشه بهتر از طریق نفر س ...

ببین کافیه به خواهرم چیزی بگم قیامت میکنه ابروی منو میبره هرچی از دهنش در بیاد با م میکنه فقط دلم میخواد شوهر کنه خستم کرده واقعا

به نظر من که اصصصلا به شوهرت نگو

اینطوری اگه چیزیم نباشه الکی حساسش میکنی و تازه این فکر رو میندازی توی سرش
شاید اصلا با خودش بگه حالا که این اتهام بهم زده شده چه فرقی میکنه واقعا چه کارایی انجام بدم؟

به جاش سعی کن خرش کنی. بهش بگو دوست دارم تنها باشیم و فضای خصوصی برای خودمون داشته باشیم و اینا

ببین کافیه به خواهرم چیزی بگم قیامت میکنه ابروی منو میبره هرچی از دهنش در بیاد با م میکنه فقط دلم ...

شما نباید بگید .البته غرض کردم میشه حسنون اشتباه باشه .اما ممکن هست همسرتون شیطنت کنه اصولاً خانمها متوجه میشن اگه کسی نگاه جنسی داشته باشه.اما ادعا میکنن تهمت میزنی . این مقوله را باید با سیاست زنانه حل کنید .

بهتر زیاد حساس نباشید .این اتفاق بین داماد و خواهر زن پیش میاد ولی درصدش خیلی خیلی خیلی کم بنابراین بهتر با آرامش دنبال راه حل باشید

هرکه شد محرم دل  در حرم یار بماند
نمیدونم چی بگم.. امیدوارم اینطوری نباشه واقعا!به جز این چیزایی که میگی مورد واضح تر و مستقیم تری هم ...

منم فکر میکردم این چیزا فقط توی فیلماست اما داماد عموم پونزده سال با دختر عموم بود بعدش اونو طلاق داد رفت اون یکی دختر عمومو گرفت اصلن تو فامیل همه فوششون میدن

;) Love yourself