2821
2789
عنوان

کی بیداره

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 58 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من مثلا نشستم درس بخونم گردن درد نمیزاره🤦♀️

بخواب کیفیت مطالعه ت تو این تایم شب جالب نیست (بازدهی صفره صفر) فردا صبح هم با بیدار موندن الانت کیفیتش میاد پایینو بازدهی اونم از دست میدی

۲بار باخت میدی...

...بدو افرین اونی که الان قراره بخونی رو فردا کوتاه تر و مفید تر بخون

این مدعیان در طلبش بیخبرانند! آن را که خبر شد خبری باز نیامد

هنوز اول راهی ...درست میشه

کحا اول راهم هیج گوهی نشدم نسبت به سنم با این سن زیاد باید پشت کنکور باشم باید گواهی نامه نداشته باشم

فقط مرگ. هیچ ایننده ای ندارم. مرده و زنده من مهم نیست. هیچ گوهی نمیشم . هیچ گوهی نمیشمممممممممممممممممممممممم

من به دید یه پناه بهش نگاه میکنم حداقل نمیزاره به قسمتای تاریک زندگی فکر کنم

من زندگی تلریک باعث شده از دری و زندگی فاصله بگیرم

فقط مرگ. هیچ ایننده ای ندارم. مرده و زنده من مهم نیست. هیچ گوهی نمیشم . هیچ گوهی نمیشمممممممممممممممممممممممم

کحا اول راهم هیج گوهی نشدم نسبت به سنم با این سن زیاد باید پشت کنکور باشم باید گواهی نامه نداشته باش ...

خب گواهی نامه گرفتن که کار سختی نیست عقب میندازی ...یکم تلاش میخواد با ناله کردن کسی پیشرفت نمیکنه

نه آرامشت را ، به چشمی وابسته کن ...   نه دستت را به دستی دلخوش !!! 

خب گواهی نامه گرفتن که کار سختی نیست عقب میندازی ...یکم تلاش میخواد با ناله کردن کسی پیشرفت نمیکنه

بله اما وقتی نمیشه. مجبوری ناله کنی. من هر وقت تلاش،کردم بدتر شد

چند سالتونه چرا بیکاری ماشین ندارید اسنپو ...اینا؟

هیچ گوهی نیستم. اصلا رانندگی بلد نیستم. من فقط خونه ام. بنظرت اگر کاری شغلی داشتم اینجا بودم؟

هیچ گوهی نیستم. اصلا رانندگی بلد نیستم. من فقط خونه ام. بنظرت اگر کاری شغلی داشتم اینجا بودم ...

اینطوری حرف نزن باخودت یاد میگیری

چندسالته

این مدعیان در طلبش بیخبرانند! آن را که خبر شد خبری باز نیامد