2777
2789

لپه راخوب بخیسونی وبعدبایکم زردچوبه به قدری که لمه رنگش عوض بشه وسفیدنباشه تفت بدی ودرآخر یکی دودقیقه قبل خاموش کردن اجاق زعفران ویه قاشق گلاب بریزی توش به لپه یکم دارچین هم بزنی واگه لپه خیلی پزاست وقتی گوشت تقریبا پخته شد لپه رااضافه کنی ولی اگه زودنمیپزه باخودگوشت اضافه کن

خوشبختی یعنی اینکه قلب مادرت بتپدوسایه ی پدرت بالای سرت باشد

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پیازت رو حسابی تفت بده.گوشتت هم همینطور.ربت رو هم تفت بده.ادویه بزن.عصاره قیمه هاتی کارا خوبه.کمی دارچین و پودر هل.

اب به قدری بریز که اخرش لق لقی نباشه.زعفران هم اخرش اضافه کن.

از قبل لیمو عمانی سوراخ کن تو اب خیس کن.بریز تو خورش.

الو هم خوب میشه.

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نهدینم!!! 👈 این روزها بیشتر معنی دعای فرج رو میشه درک کرد، پس لطفا همه با هم بخونیم 🤲💗﷽💗اِلهى‏ عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفآءُ، وَانْکشَفَ الْغِطآءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجآءُ، وَ ضاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ، و اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَيک‏ الْمُشْتَکى‏، وَ عَلَيک الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخآءِ، اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ، اُولِى الْأَمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَينا طاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنا بِذلِک مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ، فَرَجاً عاجِلاً قَريباً کلَمْحِ‏ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ، يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ، يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ، اِکفِيانى‏ فَاِنَّکما کافِيانِ، وَانْصُرانى‏ فَاِنَّکما ناصِرانِ، يا مَوْلانا يا صاحِبَ‏ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ، بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرينَ.🤲خدايا بلاء عظيم گشته و درون آشکار شد و پرده از کارها برداشته شد و اميد قطع شد و زمين تنگ شد .....😔🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼

درضمن برای لعاب بهتر پیازانگینی خردکن یادرشت رنده کن وقبل اضافه کردن رب به گوشت وقتی یکم گوشت راتفت دادی یه گوجه ی رسیده توش رنده کن وبعد رب رااضاافه کن وباهم تفت بده

خوشبختی یعنی اینکه قلب مادرت بتپدوسایه ی پدرت بالای سرت باشد

فقط چوب دارچین بریز توش. و لپه رم با گوشت تفت بده. ربش کم نریز ک خوب لعاب دار باشه.

ب نظرم هل و گلاب و زعفرون قیمه رو خوب می کنه ها اما از طعم اصلیش دور می کنن.. شبیه چلو گوشت میشه طعمش

منخیلی وقته قیمه نپختم ولی درست میکنم خیلی خوشمزه میشه همه قیمه هامودوست دارن،ببین گوشتت تازه بازشه وقلمهم بگیر خیلی خوشمزه میکنه وقلم روغن میده نکته هاشو میگم یکی اینه که لپه روسوا بایکم زردچوبه وفلفل سیاه که مکمل همن یکم ادویه کاری تفت میدی بوی زخم لپه بره وتو قیمه از دارچین استفاده نکن قیمت روتیره میکنه وقتی میخوای رب بزنه حتمن جداگونه تفت بده رنگ نارجی دراد ازش بعد توقابلمه بریز وقتی خواستی لیموعمانی بریزی توش سوراخ کن باچنگال چند تا ده دقیقه توآب جوش بنداز تلخیش بره لیمو روآخر سر اضافه کن نزار زیاد بجوشه چون تلخ میکنه من یه گوجم قاچ میکنم درحال پخت آخر سر میندازم خوشرنگ  میشه بعد گوجه هارودرمیارم آخرسر یه قاشق چایی خوری زعفرون ویق چایخوری گلاب اضافه کن ویه هل باپوست بریز کن بنداز توش یه چیزیم بگم آخر سر یه قالب یخم بندازی داخل قابلمه شوک وارد میشه وخیلی روغن پس میده جا افتاده تر میشه عزیزم