2821
2789
عنوان

جوش بلوغ

73 بازدید | 10 پست

بچها من از ۱۵ سالگی یهو صورتم. جوش زد بعدش هی دارسی به تجویز دکتر خوردم کلی پماد اینا تست کردم ولی قرص و که قطع میکردم دوباره جوش میزدم

آزمایش هورمونی و اینا ام دادم اسپیرونولاکتون داد ولی بعدا آزمایش دادم گفت اوکیه مشکلی نیست

۱۸ سالم شده ولی همچنان جوش میزنم ؟

از چیه بنظرتون و اینکه اگه از بلوغه اونایی که مث من بودید چه راهکاری انجام دادید جوشاتون کم شد؟ 😭

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

جوش بلوغه دیگه. بزرگتر بشی پاک میشه میره

منم انقدر داشتم هی بهم میگفتن برو دکتر

اصلا یادم نیست خودشون چطور محو شدم از صورتم

همیشه هم در حال ترکوندن بودم😁

لکه سیاهشون با کرم ترمیم کننده دکتر ژیلا رفت احساس میکنم .

قرص و این چیزا موقته

انقدر راکوتان خوردم داغون شدم

یه روتین پوستی ساده رو شروع کردم

غذاهای تند و ادویه دار هم محدود کردم

پوستم کاملا صاف شده

قبلا جای سالم نداشت

و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند

دوستان میلی جایزه دعوت داره میده 😍😍😍

ده سوت معادل۲۰۰هزار تومان

توی بازار برو برنامه میلی گلد رو دانلود کن یا سرچ کن میلی تو گوگل

کد معرف

milli-ftei8

رو وارد کن

و هدیه دعوت بگیر

حتما کد رو بزن

milli-ftei8

درمان قطعی صد در صد👇👇👇👇👇👇

ماسک کافور. ماست . ابلیمو . یه قاشق غذادخوری ماست رو با یه فاشق غذا خوری کافور مخلوط کن کنی ابلمیوی تازه هم قاطیش کن مثله خمیر نرم بشه نه سفت سفت نه آبکی. هر روز بزار بیست دقیقه رو پوست تمیز بمونه.

شبم فقط ژل کلیندامایسین بزن. بهترین انتی بیوتیک جوش