2777
2789
عنوان

یاد گرفتن اکسل

107 بازدید | 12 پست

سلام دوستان من تازه لپ تاب خریدم که اکسل و ورد و ... رو باهاش یاد بگیرم بنظرتون در سطح اداری چقدر طول میکشه که اکسل رو یاد بگیریم، و اینکه آیا فراموش شدنیه مثلا اگه یاد گرفتیم و یه مدت بعد ولش کردیم دیگه یادمون میره کامل؟

من با آموزش های یوتیوب یاد گرفتم

روزی یک ساعت وقت میذاشتم

به شخصه حافظه خوبی ندارم تمرین نکنم یادم میره

و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند

من با آموزش های یوتیوب یاد گرفتم روزی یک ساعت وقت میذاشتم به شخصه حافظه خوبی ندارم تمرین نکنم یادم م ...

اره خودمم توی یوتیوب الان یه دوره پیدا کردم که هر قسمتش ده تا هجده دقیقه هست دو قسمتش دیدم فعلا خوب بوده ، بنظرم با دوره پولی فرقی نداره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره خودمم توی یوتیوب الان یه دوره پیدا کردم که هر قسمتش ده تا هجده دقیقه هست دو قسمتش دیدم فعلا خوب ...

یوتیوب یه دانشگاه رایگانه

اصلا بابت این چیزا هزینه نکن

و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند

اره خودمم توی یوتیوب الان یه دوره پیدا کردم که هر قسمتش ده تا هجده دقیقه هست دو قسمتش دیدم فعلا خوب ...

میشه اسم چنلشو بگی؟

من از قربانیانی که به جلادان خود احترام میگذارند، نفرت دارم. ژان پل سارتر

یوتیوب یه دانشگاه رایگانه اصلا بابت این چیزا هزینه نکن

اره واقعا مطمعنم حضوری هیچی یاد نمیگیرم ولی این یوتیوب حرف نداره اگه دیدم اکسل رو خوب یاد گرفتم میرم دوره های آموزش زبان میبینم بعدش

اره واقعا مطمعنم حضوری هیچی یاد نمیگیرم ولی این یوتیوب حرف نداره اگه دیدم اکسل رو خوب یاد گرفتم میرم ...

اراده کن و با برنامه ریزی پیش برو

موفق باشی

چه جالب منم امروز شروع کردم😅😅 شما یوتیوب میبینید ؟

آره منم از یوتیوب ولی همش احساس میکنم چنلی که باهاش جلو میرم کامل نیست

من از قربانیانی که به جلادان خود احترام میگذارند، نفرت دارم. ژان پل سارتر