2777
2789
عنوان

همسایه ی بددددددد

312 بازدید | 24 پست

خدا قسمتتون نکنه دوتا دارم از اون خیلی خیلی بدا از اونا که فکراشونم شیطانیه و دنبال خون راه انداختنن سر همین دوتا شیطان از اینجا دارم فرار میکنم برا همین چند روز باقی موندم عجله دارم چقدر بده حست نسبت به خونت بخاطر اینجور ادما بد شه دلم واقعا گرفته....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خداروشکر داری خودتو نجات میدی .دعا کن نفر بعدی نیفته تو دلم اینها

نفر بعدی تگر مثل من دور از جونش احمق نباشه و حتی سلام علیک نکنه نمیوفته تو دام از اون روزی که سلام دادم همه چیز خراب شد

نفر بعدی تگر مثل من دور از جونش احمق نباشه و حتی سلام علیک نکنه نمیوفته تو دام از اون روزی که سلام د ...

هووف ..کاش شمارشو پیدا کنی و بهش گوشزد کنید

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

چرا؟

خودمم نمیدونم چرا فقط میدونم با همکاری هم سعی میکنن همه رو به جون هم بندازن مثلا فک کن به حریمت به جایی که ماله توعه چشم دارن و میگن ما باید استفاده کنیم تو ام حق نداری بگی نه پیشنهاد دادن ک بریم رو پشت بوم پخت و پز کنیم قبول نکردیم دعوا راه انداختن نه دعوای معمولی از اونا ک میگه گیستو میکشم و فحاشی میکنه فحش معمولی نه ناموسی

اره قصدشو دارم که بگم از طرفی ام فک کردم نکنه با خودش فک کنه فضولی میکنم

نه بگو شماری همو داشته باشیم اگر سوالی داشتید خوشحال میشم زنگ بزنیم

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

مردای لات رو دیدی چاقو کشن؟ اینا نوع زنشون اره همه میترسن تو ساختمون شوهراشونم نمیتونن حریف شن

ینی چاق و هیکلی ان؟

هلند و پرسپولیس.. عاشششقتووونم🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡

ینی چاق و هیکلی ان؟

اوکی؟

🎓 دانشجوی حسابداری . 🧵 خیاط و گلدوز. 🎀 طراحی کیفهای روبانی و بافت عروسکهای دستساز. «دنیایی از رنگ و نظم»✨ «Handmade with Love 💖»🌙 درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊«یک دنیا آرامش... به دور از دنیای کثیف آقایان🌸💅