2821
2789
عنوان

عمل بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 49 پست
خوانساری که میگن همش تبلیغ الکیه؟خوبه واقعا؟چقدر میگیره الان

۶۵ میگیره فک کنم

یش اونم رفتم

نمیدونم والا

ولی اونایی که پیشش عمل کرده بودن اومده بودن داخل مطبش نشسته بودن بعنوان نمونه کار

بینیاشون خوب بود

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

تو چیکار کردی؟منم دماغم بزرگ نیست، یه قوز کوچیک داره، من بیشتر بخاطر انحرافش که از داخل هست اومدم عم ...

من پیش اعتمادي خوانساری و بصام رفتن هر سه گفتن عمل نکن

دیگه منصرف شدم

۶۵ میگیره فک کنم یش اونم رفتمنمیدونم والاولی اونایی که پیشش عمل کرده بودن اومده بودن داخل مطبش نشسته ...

تو همین سایت خیلی بدش رو خوندم

البته ۶۵ هم خیلی کمه الان

دوستام پیش سلطانی فر عمل کردن واقعا خوب شدن اصلا عجیب غریب دماغشون خوب دراومده منتها تو همین سایتم باز راجب اینم بد گفتن😂

مفرد و باستانی نژادم خوبن البته قیمتاشون خیلی بالاست

من رفتم پیشش هفته پیشبینی هایی که عمل کرده بود قشنگ بودنولی به من گف عمل نکن بینیت مشکلی نداره و زیا ...

جدی.من فکر میکردم همه بینی ها رو قبول میکنه..

الان گزینه دیگه ای هم بهش فکر کردی دکتر دیگه میشناسی برا بینی گوشتی

تو همین سایت خیلی بدش رو خوندم البته ۶۵ هم خیلی کمه الان دوستام پیش سلطانی فر عمل کردن واقعا خوب شدن ...

والا من میخواستم بدم سلطانی فر، بس که گفتن بده پشیمون شدم.

هزینشم ۱۳۰ بود.

الانم مقتدر میگن بده.

ادم نمیدونه چیکار کنه

جدی.من فکر میکردم همه بینی ها رو قبول میکنه..الان گزینه دیگه ای هم بهش فکر کردی دکتر دیگه میشناسی بر ...

نه به من گف عمل نکن برو طلابخر باپولش😂😂😂

بصام خوبه واسه گوشتی ولی طبیعی کارا

تو همین سایت خیلی بدش رو خوندم البته ۶۵ هم خیلی کمه الان دوستام پیش سلطانی فر عمل کردن واقعا خوب شدن ...

اره خب هر دکتری ناراضی داره

راجع به بصامم تحقیق کن من کاراشو دوس دارم

والا من میخواستم بدم سلطانی فر، بس که گفتن بده پشیمون شدم.هزینشم ۱۳۰ بود.الانم مقتدر میگن بده.ادم نم ...

اره منم بد سلطانی فر تو مجازی شنیدم ولی دوستام که عمل کردن انقدر خوب شده که نگو پارسال یکیش عمل کرد همین موقع ها ۷۵ داد اون یکی قبل تر بود کمتر داد

الان دیدم شما هم معلمی .امسال میری پسرونه؟.منم معلم پسرام.دیوونه میکنن آدمو.همش دعوا میکنن

بله معلمم😊

نه همسرم نمیزاره برم ولی خیلی دوست داشتم معلم پسرا باشم بنظرم با معرفتن