2821
2789
عنوان

خوسلیقه ها

100 بازدید | 12 پست

حریرخریدم لباس بدوزم موندم چی بدوزم شما مدل ندارید

دست بر شانه خدا بنداز تا قصه عشق را چنان بخواند که نه از دوزخ ترسان باشی ونه از بهشتش به رقص درآیی،عشق یعنی انسان بودن

اول ببخشید خوش سلیقه ها،اشتباه تایپ بود

دست بر شانه خدا بنداز تا قصه عشق را چنان بخواند که نه از دوزخ ترسان باشی ونه از بهشتش به رقص درآیی،عشق یعنی انسان بودن

بلند میخوای یا کوتاه من زیاد حریر دارم ولی اکثرا کوتان

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بلند میخوای یا کوتاه من زیاد حریر دارم ولی اکثرا کوتان

کوتا برا تو خونه

آستین حلقه ای مدلشم ساده چون پارچت خودش طرح داره....یکم گشاد باشه ک راحت بشه پوشید

آستین دارمیخوام

اینم هست ،یقه هاش راچکارکنم ،یقه گرد وهفت زیاد دارم

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز