2777
2789
عنوان

نی نی یار جان☝

79 بازدید | 14 پست

لطفا این تاپیکای منو حذف کنید🙏🙏🙏

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1817959/

درمورد-لباس-نظر-میخوامعکس?postId=60543410

🩵 پسرم بی صبرانه منتظرم روی ماهتو ببینم خیلی ذوق دارم واسه اومدنت 🩵 👶 یه اردیبهشتی خوش قلب تو دلمه 👶 ۱۴۰۵/۰۲/۱۱ 🩵🩵🩵🩵خوش اومدی پسرررررم 😍😍😍

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1815755/لطفا-هرکس-میتونه-این-آزمایشارو-برام-تفسیر-کنه

🩵 پسرم بی صبرانه منتظرم روی ماهتو ببینم خیلی ذوق دارم واسه اومدنت 🩵 👶 یه اردیبهشتی خوش قلب تو دلمه 👶 ۱۴۰۵/۰۲/۱۱ 🩵🩵🩵🩵خوش اومدی پسرررررم 😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوابن عزیزم سه ابار تاپیک زدم نیستند

اصلا رسیدگی نمیکنن تاپیک خودشونم لینک میزارم اصلا حذف نمیکنن

خسته اند خسته میفهمی    

😁😁😁

شیوا پیام خصوصی بده 😉

یعنی اونجا لینک بزارم؟

اصلا رسیدگی نمیکنن تاپیک خودشونم لینک میزارم اصلا حذف نمیکنن

اصلا تا به حال نشده تو تاپیکم کسی لینک بذاره حذف نشه مگه این که تاپیک خصوصی و خانوادگی نباشه وگرنه حذف میشه شاید یک کم طول بکشه گاهی سایت شلوغه ولی حذف میکنم حتما

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

اصلا تا به حال نشده تو تاپیکم کسی لینک بذاره حذف نشه مگه این که تاپیک خصوصی و خانوادگی نباشه وگرنه ح ...

ممنون عزیزم و اینکه محدودیت که نداره هرچقد بزاریم حذف میشه من خیلی تاپیک حذف شدنی دارم