2777
2789

دو تا بچه دارم و همیشه کاری واسه انجام دادن دارم امروز همش بدو بدو کردم و به همه چی رسیدگی کردم،جدای از اون دارم شنیون یاد میگریم و امروز سه تا مدل زدم که خیلیم خستم کرد ،ومن یه عادت بدی دارم که هیچ آدمیزادی نداره و اینه که وقتی خیلی خستم خوابم نمیبره الانم بی حال افتادم ولی خوابم نمیاد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نگرانم سنم بالاست ازدواج نکردم دندونم درد میکنه پول ندارم درست کنم پدرو مادر بی رحمی دارم

مگه چند سالته؟دندون که همه کم و زیاد مشکل دارن؟ پولم که همه ندارن، وای فکر نکنم پدر و مادر بی رحم بشن؟🤔

دو تا بچه دارم و همیشه کاری واسه انجام دادن دارم امروز همش بدو بدو کردم و به همه چی رسیدگی کردم،جدای ...

منم دقیقا دوست دارم با خودم خلوت کنم هر چند خسته باشم.

آقایون درخواست دوستی ندین 

منم دقیقا دوست دارم با خودم خلوت کنم هر چند خسته باشم.

راستش الان که دارم فکر میکنم یه کمم دچار خود شیفتگی شدم و دارم به این فکر میکنم که آفرین دختر این توی که هم به بچهات میرسی هم به خونه داریت هم داری یه حرفه یاد میگیری و یه لبخند موزی هم گوشه لبمه ،فکر کنم این فکره بیشتر خوابمو پرونده خخخخ

پسر منم دو ماه دیگه دوسالش میشه.چرا دیر میخوابه؟براش روتین بزار

ساعت دوازده شب باید بخوابه زودتر نمیخوابه منم والا توان ندارم دیگه رو ساعت خوابش کار کنم انقدر خسته ام میگم ولش کن

آقایون نامحترم سایت انقدر درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم وای مخصوصا تو شبوروز روشن و علیرضاااا60و بقیه رو حضور ذهن ندارم خستم کردین ول کن دیگه بابا خرس قطبی

ساعت دوازده شب باید بخوابه زودتر نمیخوابه منم والا توان ندارم دیگه رو ساعت خوابش کار کنم انقدر خسته ...

اون زود بخوابه انرژی تو هم بر میگرده.من از یه ساعت قبل خواب نور کم میکنم با خودش میریم رختخواب میاریم میدونه وقته خوابه.تاریک نیکنم فقط یه چراغ خواب روشن هست

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
اون زود بخوابه انرژی تو هم بر میگرده.من از یه ساعت قبل خواب نور کم میکنم با خودش میریم رختخواب میاری ...

پسر شما ساعت چند میخوابه؟

آقایون نامحترم سایت انقدر درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم وای مخصوصا تو شبوروز روشن و علیرضاااا60و بقیه رو حضور ذهن ندارم خستم کردین ول کن دیگه بابا خرس قطبی