2777
2789
عنوان

بیایدددددد

| مشاهده متن کامل بحث + 1424 بازدید | 293 پست
ای عزیزممممم مبارکااا باشهههه ای جوونمممم بسلامتییی و پاقدمش خیر باشه گلم😍🥰😍🤩نترس مردای خردادی ع ...

مرسی گلم استرسشو خیلی دارم بخاطر اخلاق نه ها بخاطر مشکلات ارثیم که بهش برسه

من خودم فروردینیم یه دوره خیلی سگ میشدم 😂 اعتراف میکنم یه دوره با یه وسیله خطرناک که بخوای خصوصی بهت میگم بقیه رو تهدید میکردم 😂 اینجا نمیتونم بگم واقعا

بعد یه دوست دارم اسمش ممده ولی من ممد بنگال صداش میزنم همش روی اون خالی میکردم ولی اون بیچاره به دل نمیگیره و هنوز بهم وفاداره تو دوره ای که اینترنت قطع بود منو اینجا پیدا کرد بخاطر من سایت رو ثبتنام کرده بود چون ما همش تو بازی کلش ارتباط داشتیم و یهو دیدم اینجاست اصلا شوکه شدم

England and Iran ❤️🇬🇧 I love you Manchester city 🩵🇬🇧I love you Alexander my love ❤️🫂 Jesus the savior of the world ❤️✝️ basketball ❤️👸🏻 Starry Night 💜💙🩵🌌 I love you Celine. Samantha and Sam my children 💞🫂Bandar Anzali and Langerud🩵⛵⚓🤍Men are not allowed to enter!!!!!! Happy soul my dear Father 😭⚰️🖤✝️. نرها مرد های گرامی درخواست ندین ورود شما ممنوعه به انگلیسی گفتم انگار متوجه نشدین امیدوارم الان متوجه بشین !!!!!!!!!!

مرسی گلم استرسشو خیلی دارم بخاطر اخلاق نه ها بخاطر مشکلات ارثیم که بهش برسه من خودم فروردینیم یه د ...

ای خدااااا صدرحمت ب ما خردادیا دیوونه🤣🤣🤣🤣واای خیلی باحالیییی بخدااا

فقط بازیه کلشت🤣🤣🤣🤣اینو کجای دلم بزارم با دوتا بچه واای خیلی خوبییی🤣🤣🤣

عکس پروفایلم خودمم کپی ممنوع..‏وقتی توی سکوت زندگیتو بسازی..نمیدونن به چی حمله کنن...👍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ای خدااااا صدرحمت ب ما خردادیا دیوونه🤣🤣🤣🤣واای خیلی باحالیییی بخدااافقط بازیه کلشت🤣🤣🤣🤣اینو کج ...

کلش رویال رو قبل آشناییم با شوهرم داشتم 😂 اکانتم حیف کلی پول سرش خرج کردم 😂 گاهی باید رفت اونجا دیگه تازه لیدر یک کلنم بودم و هستم 😂

England and Iran ❤️🇬🇧 I love you Manchester city 🩵🇬🇧I love you Alexander my love ❤️🫂 Jesus the savior of the world ❤️✝️ basketball ❤️👸🏻 Starry Night 💜💙🩵🌌 I love you Celine. Samantha and Sam my children 💞🫂Bandar Anzali and Langerud🩵⛵⚓🤍Men are not allowed to enter!!!!!! Happy soul my dear Father 😭⚰️🖤✝️. نرها مرد های گرامی درخواست ندین ورود شما ممنوعه به انگلیسی گفتم انگار متوجه نشدین امیدوارم الان متوجه بشین !!!!!!!!!!

کلش رویال رو قبل آشناییم با شوهرم داشتم 😂 اکانتم حیف کلی پول سرش خرج کردم 😂 گاهی باید رفت اونجا دی ...

به به واقعاا عالیه جدی میگم افرین

روحیتو نگه دار همیشه

خیلی خوشم اومد ازت مث خودم دیوونه ای😂😂😂😂🤝

عکس پروفایلم خودمم کپی ممنوع..‏وقتی توی سکوت زندگیتو بسازی..نمیدونن به چی حمله کنن...👍

به به واقعاا عالیه جدی میگم افرین روحیتو نگه دار همیشهخیلی خوشم اومد ازت مث خودم دیوونه ای😂😂😂😂🤝

اره دیوونم شدید دیوونم که تو این بارداری سیگار میکشم 😂 بخدا اگه بچه رو معلول نمیکرد شراب هم میخوردم یعنی دلم لک زده برای یه شراب داغ کریسمسی

اره دیوونم شدید دیوونم که تو این بارداری سیگار میکشم 😂 بخدا اگه بچه رو معلول نمیکرد شراب هم میخوردم ...

نههه نکن دختررررر عههه جلو خودتو بگیرررر فعلا بچه رو ساییدی 😂😂😂

نههه نکن دختررررر عههه جلو خودتو بگیرررر فعلا بچه رو ساییدی 😂😂😂

وسوسه میشم خب 😂 کاپیتان بلک آلبالویی دلبری میکنه برام

وسوسه میشم خب 😂 کاپیتان بلک آلبالویی دلبری میکنه برام

😂😂😂😂کوفتتت بشین سرجات نگاش نکن