2777
2789
عنوان

کنکوریا چخبر

212 بازدید | 37 پست

چند ساعت خوندین امروز؟ از روند درستون راضین؟ یازدهمم فکر کنم تاثیرش مثبت شد و سلامت و هویت هم حذف شد

من که خودم افتضاح ام خدا به دادم برسه💔🗿

قند روزهای تلخ منیmbm🌝

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای نگاه کن من ۱۴ دادم اشتراک خریدم همه چی داره هر پکیجی توش داره مخصوص کنکور فقط اینکه انگیزه ندارم برم طرفشون😭😭😭😭خیلی عذاب وجدان دارم از طرفی وقتم کمه و حجم اونا زیاد نگاشون نکردم از طرفی هم اشتراکش تموم میشه قبل کنکور

My heart is, and always will be, yours.

سلامت و هویت حدف نشده

یازدهم فعلا رو هواست .منبع ت چیه 😂

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣 احسان شوهر خیالی مه بالای شونصد بار هی ازم پرسیدین احسان کیه گفتم بنویسم حوصلم دیگه نمیکشه ج بدم.. خیلی ام بچه خوبیه 😂😂 تو خیالم دیگه

واا این خبرو کی گف؟؟؟؟ما چرا نشنیدیم سلامت هویت حذف؟؟؟؟خبر مثبت شدن هنوز اعلام نکردن کهههههه

مشاورم گفته گفت خبر رسمیش چند روز دیگه میاد بیرون

قند روزهای تلخ منیmbm🌝

وای نگاه کن من ۱۴ دادم اشتراک خریدم همه چی داره هر پکیجی توش داره مخصوص کنکور فقط اینکه انگیزه ندارم ...

هنوز یماه مونده یه برنامه واسه خودت بچین بشین بخون

قند روزهای تلخ منیmbm🌝

سلامت و هویت حدف نشده یازدهم فعلا رو هواست .منبع ت چیه 😂

مشاورم گفته

یه ابلاغیه هم داده بودن که امتحانات که نهایی نیست تو برنامه های داخلی گرفته شه احتمالا منظورشون همین دوتاش

قند روزهای تلخ منیmbm🌝

مشاوره ت عقبه از جامعه هیچ خبری نیست هیچی نگفتن مشاورت از خودش تز داده هنوز هیچی قطعی نیست شاید ی ...

بنظرت ۱۴۰۶ حذف میشه

لطفا لطفا لایک نکنید❌❌ و آقایون درخواست دوستی ندین❌

مشاورم گفته یه ابلاغیه هم داده بودن که امتحانات که نهایی نیست تو برنامه های داخلی گرفته شه احتمالا م ...

مشاوره ت عقبه از جامعه

هیچ خبری نیست هیچی نگفتن

مشاورت از خودش تز داده

هنوز هیچی قطعی نیست

شاید یازدهم مثبت شه ولی حذف اون دوتا عمرا

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣 احسان شوهر خیالی مه بالای شونصد بار هی ازم پرسیدین احسان کیه گفتم بنویسم حوصلم دیگه نمیکشه ج بدم.. خیلی ام بچه خوبیه 😂😂 تو خیالم دیگه

بنظرت ۱۴۰۶ حذف میشه

وآقا نمیشه نطر داد

اینجا ایرانه و هیچی بعید نیست