2821
2789
عنوان

اگه بیاین

83 بازدید | 13 پست

اکه هفتم و هشتم همه درسام ۲۰ باشه ولی نهم این پایانی ادبیات یا درسای مربوط به انسانی تقریبا ۱۸ بشم ممکنه نیارم و به مشکل بربخوره؟

از ما هیچ چیز باقی نمی‌ماند جز خاطراتی که درآن دلیل حال خوب آدمی بوده ایم!🌱🥀

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

رشته خودتون چی بوده

سال اخر تجربی هستم

هفتم و هشتم انلاین بود معدلم افتضاح بود اصلا نمیخوندم اما نهم رو خوندم و همه رشته ها رو به راحتی اوردم ضریب نهم 3 و ضریب هفتم و هشتم یک هست

غمگینم مثل مردی که با هزار بدبختی زن گرفته اما سر به زنگا میفهمه که زنش مردح!!!

صد در صد مشکلی پیش نمیاد عزیزم نگران نباش

چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی پیله ات را بگشا ، تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💙                                                                                                         

سال اخر تجربی هستم هفتم و هشتم انلاین بود معدلم افتضاح بود اصلا نمیخوندم اما نهم رو خوندم و همه رشته ...

الان شما که میدونی غیر از نمرات چی تو هدایت تحصیلی خیلی تاثیر داره و میتونه اولویت هارو جابجا کنه

الان شما که میدونی غیر از نمرات چی تو هدایت تحصیلی خیلی تاثیر داره و میتونه اولویت هارو جابجا کنه

علوم اجتماعی عربی ادبیات دینی اینا خیلی مهم هستن انظباط هم مهمه درکل همشون مهمن سعی کن همه رو بالای 17 بگیری من سال اخر معدلم 19.21 شد همه رشته هارو قبول شدم چون نهم نمره ریاضیم بالاتر از علومم بود درصد ریاضی فیزیکم بیشتر از تجربی بود ولی خودم تجربی رو انتخاب کردم

اون ازمون های غربالگری هم خیلی تاثیر داره

علوم اجتماعی عربی ادبیات دینی اینا خیلی مهم هستن انظباط هم مهمه درکل همشون مهمن سعی کن همه رو بالای ...

من خیلی وقته درگیر اونم اون آزمون ها نتیجه دلخواه من نشده در حالی که با دقت جواب دادم اگه طبق اونا باشه که دیگه هیچی

من خیلی وقته درگیر اونم اون آزمون ها نتیجه دلخواه من نشده در حالی که با دقت جواب دادم اگه طبق اونا ب ...

چند شده نمرت اینجوری راحت تر میتونم بهت بگم که قبول میشی یا ن و اینکه چه رشته ای میخوای

چند شده نمرت اینجوری راحت تر میتونم بهت بگم که قبول میشی یا ن و اینکه چه رشته ای میخوای

نمره ی چی چند شده؟