2777
2789
عنوان

وزن بچه

155 بازدید | 7 پست

سلام

برای افزایش وزن بچه چی خوبه اخه بچم چهارسال و نیمش هست روی یک وزن هست اصلا چاق نمیشه چهار ماه پیش شربت کیندر خریدم یک بار دادمش تو یخچال بوده سه روزه شروع کردم بهش میدم ایا شربتش خوبه یا نه 

مادر بودن🧑‍🍼 و خانم خونه دار🧑 بودن تنهاشغلیه که نه تعطیلی داره و نه مرخصی و نه حقوق💖 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شربت سانستول، بچه برادرم میخوره، اشتهاش باز شده، انقدر بد غذا بود، الان ماشاالله خیلی خوب شده، دو سال به بالا میشه داد

تا لحظه شکست به خدا ایمان داشته باش، خواهی دید که ان لحظه هرگز نخواهد رسید، خدایا شکرت
شربت سانستول، بچه برادرم میخوره، اشتهاش باز شده، انقدر بد غذا بود، الان ماشاالله خیلی خوب شده، دو سا ...

اشتها دخترم ماشالله خوبه اما وزنش اضاف نمیشه

مادر بودن🧑‍🍼 و خانم خونه دار🧑 بودن تنهاشغلیه که نه تعطیلی داره و نه مرخصی و نه حقوق💖 

تحرکش بالاست، اگر دکتر گفته خوبه، نگران نباش

من با سی سال سن و سه ماه بارداری 46 کیلو ام، از وقتی یادمه تا بیست و پنج  سالگیم مامانم هر شش ماه گیر میداد و میبردم دکتر بخاطر وزنم، همه نوع ازمایش و بررسی هم شدم، سالم بودم، اما تحرکم زیاده، نمیتونم به جا بشینیم، اگر سالمه بهش گیر نده، اعتماد بنفس ش میاد پایین

تا لحظه شکست به خدا ایمان داشته باش، خواهی دید که ان لحظه هرگز نخواهد رسید، خدایا شکرت

اره صدهزار بار شکر سالمه و تحرکاتش زیاد اصلا نمیشینه به نظرتون تقویتی و بدم اون شربت چهارماه تو یخچال بوده بدم عیب نداره