2777
2789
عنوان

ورم مچ پا

25 بازدید | 3 پست

مادرم چندسال قبل توی تصادف مچ پاش اسیب دید وبراش بخیه زدن. خوب شده بودپاش ولی چندوقته مچ همون پاش کلی ورم کرده و پشت پاشم کبوده دکتررفت فقط بهش دارو داد و امپول که تزریق کرد موقتی ورمش کم شد ولی بازم الان کلی ورم داره واذیته خواهش میکنم کسی اگه تجربه ای داره کمکم کنه خیلی ناراحتم واسه مامانم

مچ پاهای مادرم ورم کرده بود طوری که کفش خودش رو نمیتوانست بپوشه دکترم زیاد رفته بود ولی بازم همون طوری بود آخر بردیمش یه درمانگاهی که متخصص طب سنتی هم داشتن خیلی خوب تشخیص دادن و بعد از چند ماه دوا درمون خدارو شکر خوب شد الانم راحت راه میره رنگ و روش در کل همه چیش تنظیم شده اینو داشته باشید 09027383419 شماره نوبت گرفتن برای درمانگاه هستش این روش درمانی امتحانش و پس داده حتما پیگیرش باشید

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

مچ پاهای مادرم ورم کرده بود طوری که کفش خودش رو نمیتوانست بپوشه دکترم زیاد رفته بود ولی بازم همون طو ...

ممنون عزیزم ازراهنماییت.. مادرم ارتروز شدید داشتن و الان دوهفتس که عمل شدن