2789
راستش اصلا از خونه های بی روح طوسی که با اسم ترندِ مدرن روی کار اومدن ، وایب خوبی نمیگیرم .حداقلش چی ...

قالی قرمز ک واقعا قشنگه

نمدونم کاری ب ترند بودنش ندارم ولی خودم ب شخصه عاشق رنگ طوسیم کلا

اوم اتفاقا برا همین دارم نظر میپرسم ک جهیزیه بگیرم و ....

اللهم عجل لولیک الفرج🌱

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

قالی قرمز ک واقعا قشنگه نمدونم کاری ب ترند بودنش ندارم ولی خودم ب شخصه عاشق رنگ طوسیم کلا اوم اتفاقا ...

ب سلامتی مبارکت باشه

طوسی با سفید خیلی سرد و بی روح میشه ، با یه رنگ دیگه ترکیبش کن ، مثلا طوسی و شیری و آبی خیییلی ملایم و کمرنگ اسمونی و ..

بهترین کار اینه که از یه دیزاینر کمک بگیری

از رنگ سفید هم خیلی توی مبل و فرش و اینا اسفاده نکن ، هر چی هم عاشق یه رنگی باشی ، بعد از یه مدت دل ادمو میزنه

انقدرم ک گرون شده همچی نمیشه که هر سال عوض کرد

Clocks show time, and time shows People...!

ببین من تو خونم کرم رنگه .مبلام مینیماله با کوسن رنگیپرده پذیراییم رنگیه..بهتره رنگهای شاد تو خونت ا ...

اهوم درسته🫠😍 منم اگ نسکافه ای و سفید استفاده کنم از کوسن های رنگی و پرده رنگی استفاده میکنم

اللهم عجل لولیک الفرج🌱

اهوم درسته🫠😍 منم اگ نسکافه ای و سفید استفاده کنم از کوسن های رنگی و پرده رنگی استفاده میکنم

ایتا داری؟؟یه کانال بود آلن اسمش تغییر کرده من از طریق همون کل فضای پذیراییمو عوض کردم

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

ترکیبی نه فقط دو رنگ یا یک رنگ مدل های خیلی قشنگ تو پینترست هست

اهوم میگم رنگ اصلی مثلا نسکافه ای و سفید باشه اما از سبزم استفاده کنم

اللهم عجل لولیک الفرج🌱

تقریبا مشکی زیاد داره و البته سفید هم تکریبش کردیممن راضیم واقعاخونه مامانم اینا نسکافه ای سفیده م ...

بعله درسته خوش باشید کنار هم دیگ همیشه ✨

اللهم عجل لولیک الفرج🌱

به شرطی که طوسیش مثلا فیلی باشه خیلی کمرنگ باشه اوکیه

اره همین رنگی مد نظرمه طوسی کمرنگ چون تیره خونه خیلی تاریک ب نظر میرسه

اللهم عجل لولیک الفرج🌱

ب سلامتی مبارکت باشه طوسی با سفید خیلی سرد و بی روح میشه ، با یه رنگ دیگه ترکیبش کن ، مثلا طوسی و شی ...

مرسی قشنگمممم

اومم اینم ترکیب واقعا قشنگیههه

بعلع همینطوره مرسی عزیزم بابت وقتی ک گذاشتی

اللهم عجل لولیک الفرج🌱

ایتا داری؟؟یه کانال بود آلن اسمش تغییر کرده من از طریق همون کل فضای پذیراییمو عوض کردم

ن ولی اگ لازم باشه نصبش میکنم

جدییی اسمش چی هست؟

اللهم عجل لولیک الفرج🌱