2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی داره

اگه طوسی پررنگ باشه نمیپسندم

کاش میشد نهنگ 52 هرتز رو از نزدیک ببینم، اونوقت با تمام وجود بغلش میکردم و میگفتم: هیس! غصه نخور... من با تمام وجود درکت میکنم! چون خودمم هیچوقت شنیده نشدم و نخواهم شد، داستان تلخ زندگی ما هم اینجوری به پایان میرسه...

قبلش چندتا نکته رو در نظر بگیری بهتر میتونی تصمیم بگیری:اول اینکه خونه یا اتاق بزرگه یا کوچیک، دوم ن ...

وییی ممنونم ازتوننننن ایشالا خیر ببینین🤭🩵✨

اللهم عجل لولیک الفرج🌱

راستش اصلا از خونه های بی روح طوسی که با اسم ترندِ مدرن روی کار اومدن ، وایب خوبی نمیگیرم .

حداقلش چیدمان مدرن و از رنگ های روشن استفاده بشه ، ولی از قالی های قرمزی که ترنده حتما استفاده کن واقعا به خونت روح میبخشه و با صفا میشه.

البته الانم دکوراسیون سفید طوسی دیگه رو بورس نیست .

ولی میتونی از یه مشاور دیزاینر کمک بگیری . انلاین هم دارن . اگه تازه عروسی ، براساس اون جهیزیه رو تهیه کنی.

Clocks show time, and time shows People...!

پ چی بنظرت قشنگه گلی؟

ترکیبی

نه فقط دو رنگ یا یک رنگ

مدل های خیلی قشنگ تو پینترست هست

چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است....

شماعم تم خونتون همین رنگه ک گفتین دیگ

تقریبا مشکی زیاد داره و البته سفید هم تکریبش کردیم

من راضیم واقعا

خونه مامانم اینا نسکافه ای سفیده من خودم دوست ندارم ولی خونشون رو بزرگ تر و دلباز تر و روشن تر نشون میده با اینکه خونه من بزرگتره ولی تاریکیش باعث شده دلباز نباشه مثل مال اونا ولی ما خودمون راحتیم

شماهم باید ببینی چی به روحیت میاد عزیزم

همسر یه تتوارتیستم

نه طوسی کمرنگمیتونم بپرسم داستان امضاتون چی هست دقیقا چه ربطی ب نهنگ داشت؟

راجع به نهنگیه که با فرکانس 52 هرتز اواز میخونه و این فرکنسم از صدای بقیه نهنگا متفاوته بخاطر هین که تفاوت داره فرکانسش همیشه تنهاست و تو انزواعه

همسر یه تتوارتیستم