من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
علاقه داره ولی میترسه ابراز علاقه کنه و راجب احساساتش صحبت کنه رفتارایی رو داره که بر خلاف میل باطنی ...
اجی ببخشید که بازم مزاحمت شدم ولی از دیروز من ذهنم خیلی درگیر شده آخه حرفات خیلی درست بود،خب اینکه یه سری از رفتاراش بخاطر اطرافیانشه یعنی چی؟؟اصلا این دو نفر مناسب همن یا نه؟؟؟
سلام عزیزم ، ممکنه بگین حس علی بهم چیه و اینکه ازدواج داریم یا نه ؟ اصلا برام خوب هست؟ کلا وضعیت عاطفی ام امسال چطوری خواهد بود ؟آیا تو این زمینه خوشحالی دارم ؟۲۴ سالمه مرسی
سلام عزیزم خوبین یک کاربری گفتن حس ششمتون براشون خوب و دقیق بوده میشه به من هم بگید عزیزم میشه بهم بگی من کی چه زمانی حامله میشم چندتا بچه و جنسیت به دنیا میارم اسمم فرشته هست براتون صلوات میفرستم لطفا جواب بده
برای حل مشکلم دعا کنین مهربونا خیلی نیاز دارم به دعاهاتون✨️دوری تو از خودم دورم کرد...خدایا میدونم که مارو بهم میرسونی:)...گر پایان این رنج تو باشی ، صبر میکنم که صبر زیباست:)1405/11/23 کنار همدیگهایم💙