2777
2789
مهربونم ممنونم ازت خیلی خیلی زیاد،لطف کردی که وقت گذاشتی و جوابم رو دادی اونم اینقدر کامل و با حوصله ...

خیلی ممنون همچنین شما به هرچیزی که ارزوش رو دارید برسید💖

دوستان عزیز هر گونه سوال در مورد حس ششم یا تک نیت دارید

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

علاقه داره ولی میترسه ابراز علاقه کنه و راجب احساساتش صحبت کنه رفتارایی رو داره که بر خلاف میل باطنی ...

اجی ببخشید که بازم مزاحمت شدم ولی از دیروز من ذهنم خیلی درگیر شده آخه حرفات خیلی درست بود،خب اینکه یه سری از رفتاراش بخاطر اطرافیانشه یعنی چی؟؟اصلا این دو نفر مناسب همن یا نه؟؟؟

اسی میشه لطفا بگی

محمد کی میبینم؟

کی میاد خواستگاری

ایران من 🇮🇷ای جان من🌷ای باور و ایمان من🇮🇷ازاد شو از بند خویش🌷زنجیر را باور نکن 🇮🇷تو شاهکار خالقی 🌷 فرزند ایران و جانفدای میهن ✌️🥲

تک نیت هست.چندباری تاپیک زدم ولی تایید نمیشه

سلام ، میشه به نیت وضعیت عاطفی و ازدواجم برام بگیری مرسی🥲💕ازدواجم سنتی یا عاشقانه ؟کلا هر چی اومد راجع به این مسائل مرسی🩵

🌙✨️

سلام عزیزم خوبین یک کاربری گفتن حس ششمتون براشون خوب و دقیق بوده میشه به من هم بگید عزیزم میشه بهم بگی من کی چه زمانی حامله میشم چندتا بچه و جنسیت به دنیا میارم اسمم فرشته هست براتون صلوات میفرستم لطفا جواب بده