2777
2789
عنوان

شف طیّبه

221 بازدید | 13 پست

کسانی که نگران حال ایشون بودن، بالأخره بعد یه مدت طولانی، همسرشون سلامت ایشان رو تأیید کردن

همسرشون همچنین گفتن علت غیبت طولانی مدت شف، بیماری و فوت مادر ایشون بوده

انشاالله هرجا هستن خدا بهشون سلامتی و صبر بده🤲

آقا هستم👨💼 کارآموز کانون وکلای دادگستری⚖️ نکته بسیار مهم= خطابم به کسایی که منو مقداری میشناسن : مطمون باش اگر من رو لایک یا ریپلای کنی کسی فکر نمیکنه که عاشق من شدی و واسه من میمیری، منم از خوشحالی سکته نمیکنم، خیالت راحت😊 خدایی خودت به طرز فکرت خندت نمیگیره؟!! و اینکه از خدا بترسیم نه از مردم و بنده همون خدا❤️

آفرین به امضات

تمام آدمهايى كه از ارتفاع میترسند، يك روز، یک جا و در یک لحظه داشتند سقوط میكردند و دستشان را به اميد گرفته شدن دراز كردند، اما نبوده دستى، نبوده تكيه گاهى، و طورى با سر زمين خوردند، كه حالا از یک پله ى نيم مترى هم ترس دارند! هواى اين آدمها را بايد داشت اگر دستشان را نمیگيريد، هلشان هم ندهيد!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منظورتون خانم طیبه فاتحی هستند؟اگر ایشون منظورتونه واقعا دستورات آشپزی خیلی جالب و کاربردی دارندپیشن ...

بله طیبه فاتحی اهل بوشهر، همه دستورات آشپزی و شیرینی ایشون رایگانه، کتاب های زیادی هم توی زمینه شیرینی و آشپزی دارن، چندین ساله که خبری از ایشون نبود، حتی بوشهری ها هم ازشون بیخبر بودن

آقا هستم👨💼 کارآموز کانون وکلای دادگستری⚖️ نکته بسیار مهم= خطابم به کسایی که منو مقداری میشناسن : مطمون باش اگر من رو لایک یا ریپلای کنی کسی فکر نمیکنه که عاشق من شدی و واسه من میمیری، منم از خوشحالی سکته نمیکنم، خیالت راحت😊 خدایی خودت به طرز فکرت خندت نمیگیره؟!! و اینکه از خدا بترسیم نه از مردم و بنده همون خدا❤️

سلام وقت تون بخیر

من میخوام حقوق بخونم

میشه راهنماییم کنید در مورد محیط شغل تون و درآمدش بعد از قانون تسهیل؟!🙏🏻

خانوادم میگن برو فرهنگیان بخون شغلت تضمینه ولی من بخاطر درآمد کم ، محدودیت هاش و ... دوست ندارم

دوست عزیز اگه بهت درخواست دوستی دادم سوال ضروری داشتم لطفا قبول کن🙏🏻

سلام وقت تون بخیرمن میخوام حقوق بخونممیشه راهنماییم کنید در مورد محیط شغل تون و درآمدش بعد از قانون ...

سلام وقت شما هم بخیر، خب طبیعیه که رشته حقوق به شرط قبول شدن در آزمون وکالت یا سردفتری و حتی قضاوت بهتره، ولی خب تفاوتش اینجاس همونطور که میدانید فرهنگیان از همون اول استخدامید و یه انتخاب محتاطانه هست، در حالی که رشته حقوق باید بعد فارغالتحصیلی آزمون مربوطه رو بدی و قبولی نیازه، ولی یه جمله تکراری که مطمئنا شنیدید اینه که بهترین شغل واسه خانم همان شغل فرهنگی هست و آرامش بیشتری توش هست، ولی خب مرد باید شغلی رو انتخاب کنه که درآمد خوبی داشته باشه، ولی خانم همچین الزامی نداره، البته رشته حقوق هم که بخونید میتونید آزمون سردفتری رو انتخاب کنید و آزمون بدید که درآمد بالایی هم داره، خانم و آقا هم نداره، البته وکیل خانم هم کم نداریم، میتونید با یه وکیل خانم صحبت کنید و از شرایط این کار ازشون بپرسید، اگر دیدید روحیات شما به این شغل نزدیکه، میتونید هدفگذاری کنید واسه وکالت، بعد که تصمیم قطعی خودتون رو واسه وکالت گرفتید، اگر سؤالی راجع به این حرفه یا آزمون وکالت داشتید تشریف بیاورید من راهنماییتون میکنم

سلام وقت شما هم بخیر، خب طبیعیه که رشته حقوق به شرط قبول شدن در آزمون وکالت یا سردفتری و حتی قضاوت ب ...

روحیاتم به وکالت بیشتر میخوره

یکی از اقوام وکیلن باهاشون حرف زدم

تنها چیزی که منو مردد میکنه ترس از بازار کاره

اینکه میگن وکالت اشباع شده

دیگه وکلا توان تمدید پروانه وکالت ندارن و ... اینجور موضوعا

جسارت نباشه میتونم سابقه کاری و میانگین درآمد تونو بدونم؟

روحیاتم به وکالت بیشتر میخورهیکی از اقوام وکیلن باهاشون حرف زدمتنها چیزی که منو مردد میکنه ترس از با ...

من در حال حاضر کارآموز وکالتم،،، اگه اینطوره که میفرمایید قطعأ رشته حقوق رو انتخاب و وارد حرفه وکالت شوید، اصلا هم به این حرف ها که وکالت اشباع شده و ازین حرفا توجه نکنید، توی وکالت یکی سواد دومی ارتباطات عامل اصلی موفقیت و کسب درآمده، شما حتی اگر خیلی سبک هم پرونده بردارید، و نخوایید خیلی به خودتون زحمت بدید هم 2 تا 3 برابر یه کارمند درآمد خواهید داشت، البته بازم تاکید میکنم، خانم ها خیلی نباید دغدغه درآمد داشته باشن، چون هیچ وظیفه قانونی در این زمینه ندارن، ولی اگر خودش عاشق پول و درآمده و ازین رویه خوشحاله و حس خوبی میگیره، وکالت یه شغل عالی میتونه باشه تو این زمینه، بیخود نیست سیل عظیمی از داوطلبین هجوم میارن واسه قبولی توی این آزمون، امسال آزمون کانون 99 هزار و آزمون مرکز وکلا 115 هزار داوطلب داشت، کسایی که میگن اشباع شده ازشون باید اینو پرسید پس چرا اینهمه داوطلب..... خب مشخصه واسه وکیل بیسواد و کسی که شَم وکالت درش نیست وکالت بدرد نمیخوره، شما تصور کن طرف فقط درس خونده ولی تکلّم خوبی نداره، از خودش هم نمیتونه دفاع کنه، خب طبیعیه که به درد این حرفه نمیخوره...... خب با این چیزی که نوشتید، معلوم شد که عاشق وکالتید و قصدتون جدیه، منم بهتون تبریک میگم🌺

سوالی در رابطه با آزمون وکالت یا رشته حقوق داشتید حتما بپرسید

من در حال حاضر کارآموز وکالتم،،، اگه اینطوره که میفرمایید قطعأ رشته حقوق رو انتخاب و وارد حرفه وکالت ...

من شنیدم کانون وکلا از مرکز بهتره

پس علت اینکه تعداد داوطلبای مرکز بیشتر بوده چیه؟؟

من زن زندگی نیستم😂💔🤦🏻♀️ با خونه نشینی و بچه داری و شوهر داری افسرده میشم ...

زیادم ب این مسائل توجه ندارم

من مرکز یه استان کوچیک زندگی میکنم

خراسان جنوبی

این ممکنه چه تاثیری داشته باشه توی شغلم؟

توی دوران کارآموزی هم میشه درآمد داشت؟ مثلا ی درآمد ۳۰، ۴۰ تومنی

برای قبول شدن توی آزمون وکالت باید از ترم اول دانشگاه جدی خوند؟

صد در صد که کانون بهتره، علتش علتش هم این هست که آزمون کانون آبان ماه برگزار شد ولی آزمون مرکز اواخر آذر، واسه همین خیلی ها واسه آزمون کانون آماده نبودن، بعضیها هم از آزمون کانون میترسن، و مرکز وکلا رو لقمه راحت تری میدونن، ولی اشتباه میکنن آزمون کانون رو از دست میدن،،، شما اگه توی دوره دانشجویی واسه آزمون وکالت آماده بشید،، کار خیلی راحت تری دارید، و به محض فارغالتحصیلی فورا آزمون رو قبول خواهی شد، خوبیش اینه سربازی هم ندارید و بالافاصله میتونید آزمون رو شرکت کنید،، شما ساکن هرجا که باشید، حجم پرونده ها و دادخواست ها اینقدر زیاده که....... تازه شما میتونید هر کانونی که بخواهید رو آزمون بدید، من که کانون کرمانم، ولی میتونم کانون مرکز(تهران) یا خراسان جنوبی رو انتخاب کنم، البته باید توی ثبت نام محل آزمون رو اون کانون زده باشی و بری همونجا آزمون رو بدی.....

صد در صد که کانون بهتره، علتش علتش هم این هست که آزمون کانون آبان ماه برگزار شد ولی آزمون مرکز اواخر ...

خیلیم عالی

واقعا ممنونم ازتون خیلی خوب راهنماییم کردید

خیلیم عالیواقعا ممنونم ازتون خیلی خوب راهنماییم کردید

خواهش میکنم، امیدوارم واستون مفید و مؤثر بوده باشه