2789
عنوان

شما هم

468 بازدید | 41 پست

بعد از سه چهار سال ، اون حس اوایل ازدواج رو ندارین و تکراری شدین برا همدیگه ؟!؟ یا من ایجورم فقط ....

حس میکنم اگه برسیم به ۱۰ سال دیگه هر کی برمیگرده خونه باباش زندگی میکنه 😅

ن بابا چه تکراری

افسانه ها میگن زمین ما دوتا ماه داشته...ماه سیاه و ماه سفید که ماه سیاه در اثر برخورد یه شهاب سنگ از بین میره و میمیره و ماه سفید هم برای ماه سیاه خیلی دلتنگی میکنه و لکه های سیاه روش اثر خاطرات ماه سیاهه:)ماهی که الان تو آسمونه عاشق زمین یا خورشید نیست ماه ما عاشق ماه سیاهیه که از دستش داده و هنوزم براش دلتنگی میکنه...

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

منم یکساله عقدیم قبلش چندسال دوست بودیم و واقعا فکرمیکنم خیلی از هم دوریم. یعنی اوایل اصلا اینجوری نبودیم اما الان مثل مثلا دوتا رفیق چندروز یکبار رابطه
همه چیز سرد و عادی

کلا چندسال قرار زندگی کنیم.زودی تموم میشه .پس بیخیال باش و شل کن لذت ببر

نه عزیزم من 29ساله ازدواج کردم،بیشتر از اوایل همو دوست داریم

۲۹ سال ؟؟؟ ماشالاااا 😍😍🥰🥰😵💫😵💫

یعنی الان حدود ۵۰ سالتونه اره ؟

همیشه همیجور بودین ؟ ممکن مثلا الان یه مقطع کوتاه عادی باشیم بعد دوباره برگردیم به همون حالت قبل ؟ ایجوره بنظرت ؟

الان چرا سایت بازه😳

کاش پیرتر بودیم، مثل ریشه ها یا خیلی جوانتر بودیم، مثل شاخه ها اینجا که ایستاده ایم فقط تبر میخورد.........یکی از مهمترین ویژگی های آدمای (* امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل او ((* نگران * )) نیستند

چند سال ؟

18

افسانه ها میگن زمین ما دوتا ماه داشته...ماه سیاه و ماه سفید که ماه سیاه در اثر برخورد یه شهاب سنگ از بین میره و میمیره و ماه سفید هم برای ماه سیاه خیلی دلتنگی میکنه و لکه های سیاه روش اثر خاطرات ماه سیاهه:)ماهی که الان تو آسمونه عاشق زمین یا خورشید نیست ماه ما عاشق ماه سیاهیه که از دستش داده و هنوزم براش دلتنگی میکنه...