2777
2789
عنوان

توروخدا بیاین

148 بازدید | 30 پست

سلام من خیلی زود این بی بی چک رو زدم یعنی یکهفته شاید گذشته باشه از رابطه شایدم کمتر این خط سفید افتتد چرا خط سفید افتاد

(دوقلو باردارم) میشه واسم دعا کنید مشکلم حل شه مریضیه خطرناکی نباشه با دلخوشی بمونم بالا سر بچه هام واسشون مادری کنم؟تورو خدا دعام کنید😭

زودزدی کلا قبول نی

مـــن بــــــلا نـــیـــســـتـــم کـــه😒بــــــلا مـــنه 😋                                     خاطرات من خداحافظ👋                                                        لطفا، ازتـه تــه تـــه قلبت برای،سلامتی پدرومادرم دوتاصلوات🙏وبرای حاجت قلبیم یک صلوات 🙏میفرستی🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میبینید اون خط سفید رو تا حالا اینجوری نشده بود چرا سفید شد

(دوقلو باردارم) میشه واسم دعا کنید مشکلم حل شه مریضیه خطرناکی نباشه با دلخوشی بمونم بالا سر بچه هام واسشون مادری کنم؟تورو خدا دعام کنید😭

ممکنه زود گزاشته باشم واسه همین باشه،چندروز دیگ اون سفید تبدیل به خط بشه؟

منفیه اره؟😔

بیبی چکت خرابه یکی دیگه بزار

الان ندارم

چون زود زدی سفید شده انشالا که مثبته یکی دو روز دیگه بزن پررنگ تر میشه

فرشته کوچولوی من  عزیزتر از جانم منو ببخش که به خاطر خودخواهی های خودم وچشیدن طعم مادری تورا به این دنیای پست وکثیف ونالایق بدنیا می آورم منو ببخش ! آخه به بودنت احتیاج داشتم مامان بشه فدای تک تک تار و پودت   
ممکنه زود گزاشته باشم واسه همین باشه،چندروز دیگ اون سفید تبدیل به خط بشه؟

ممکنه  باشی ولی تا سه روز بعداز پریود دقیق تره

خدایا کمکم کن دلم میخواد دستاشو بگیرم نی نی میخوام یه,ساله منتظرم خدایه مهربون نامیدم نکن
منفیه اره؟😔

منکه میگم مثبته

فرشته کوچولوی من  عزیزتر از جانم منو ببخش که به خاطر خودخواهی های خودم وچشیدن طعم مادری تورا به این دنیای پست وکثیف ونالایق بدنیا می آورم منو ببخش ! آخه به بودنت احتیاج داشتم مامان بشه فدای تک تک تار و پودت