2777
2789
عنوان

چایی☕

| مشاهده متن کامل بحث + 1234 بازدید | 96 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

من همیششششه چایی رو تلخ میخورم ن برا اینکه طعمش دوس دارم نعععععع برا اینکه شیرینیجات و حذف کردم ولی ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣تموووم شد دیگههههه ریدی توی رژیمت🤣🤣🤣🤣

عکس پروفایلم خودمم کپی ممنوع..‏وقتی توی سکوت زندگیتو بسازی..نمیدونن به چی حمله کنن...👍

خواهش اصلا نمیتونم من سرکار شیرینی بیسکویت جاسازی میکنم نمیتونم بدون شیرینی😅

منم خودم اینجورمممم اصلااااا شیرینی جات میبینم رم میکنم🤣🤣🤣🤣

عکس پروفایلم خودمم کپی ممنوع..‏وقتی توی سکوت زندگیتو بسازی..نمیدونن به چی حمله کنن...👍

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣تموووم شد دیگههههه ریدی توی رژیمت🤣🤣🤣🤣

خخخ دهن امین سرویس چیکا کنمممم تازه جمعه هم بیرون بودیمی لیوان بزرگ معجون ریخت تو حلقم این رژیم من برای عمم خوبه فقط،🤣🤣🤣🤣

عشقم فقط امینم و دیگر هیچ💕

خخخ دهن امین سرویس چیکا کنمممم تازه جمعه هم بیرون بودیمی لیوان بزرگ معجون ریخت تو حلقم این رژیم من ...

🤣🤣🤣🤣ول کن ملک دو روز دنیارو بخور واسه خودت کیف کناااا

دم امین گررممم خوبه بریزه حلقت توام بخور کیف کن

الان ی قیفی خوردم دلا نمیزاشت که انقد عررر زدم توی ماشین ممد غشش کرده بود ازخنده مبگفت واویلااان خجالت بکششش🥰🤣🤣🤣🤣🤣

🤣🤣🤣🤣ول کن ملک دو روز دنیارو بخور واسه خودت کیف کناااادم امین گررممم خوبه بریزه حلقت توام بخور کی ...

راس میگه خب خرس گنده ،🤣🤣🤣🤣بعدم یچه مریضه تو بستنی لیس میزنی

راس میگه خب خرس گنده ،🤣🤣🤣🤣بعدم یچه مریضه تو بستنی لیس میزنی

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣همشو خورد ب ممد گفتم برووووو برای منم بخر🤣🤣🤣

دیووونه اون بچه شیرینی براش خوب نیس بدتر میشه آخه

بقران مهلت نداد کههه هی میگم نخووور

مث دله ها افتاد توی بستنی😑😑😑😑🫠😆😆😆

بقران مهلت نداد کههه هی میگم نخووور مث دله ها افتاد توی بستنی😑😑😑😑🫠😆😆😆

خب تو ک میدونی بچه مریضه نباید شیکمو میشدی میخریدی تو نمیمونی خودتو نگ داری از بچه توقع داری

خب تو ک میدونی بچه مریضه نباید شیکمو میشدی میخریدی تو نمیمونی خودتو نگ داری از بچه توقع داری

😬😬😬🤣🤣🤣🤣🤣💃💃💃💃💃💃