2777
2789
عنوان

عفونت قارچی

146 بازدید | 16 پست

خانما من حدود یه هفتست خارش دارم قسمت بیرونیم البته ..... کرم کلوتریمازول مو ضعی استفاده کردم با قرص مترانیدازول و کتوکونازول ولی اصلا بهتر نشدم... چی استفاده کنم که بهتر باشه و سریع جواب بده خیلی نگرانم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چ علائمی داری یعنی فقط خارش.منم الان ی هفته ست گرفتارشم

ای ضامن آهو واسطه من بین خدایم بشو تا حکمتم را در این ببیند که من هم طعم لذت بخش مادری را بچشم ...‌‌‌‌....‌بالاخره بعد از ده سال در تاریخ۱۴۰۲/۶/۹ مثبت شدم و مادرشدم خدایاشکرت
خارش و گاهی اوقات سوزش شما چی استفاده کردی؟

من هیچ من بجایی خوندم زیر یا ماست یا عسل بزنید ی سه روز ماست زدم خیلی خوب شده 

ای ضامن آهو واسطه من بین خدایم بشو تا حکمتم را در این ببیند که من هم طعم لذت بخش مادری را بچشم ...‌‌‌‌....‌بالاخره بعد از ده سال در تاریخ۱۴۰۲/۶/۹ مثبت شدم و مادرشدم خدایاشکرت

منم خیلی خیلی داغون بودم در حدی که کلا ترشح پنیری داشتم همش باید لباس عوض میکردم دکتر بهم فلوکونازول داد گفت تا 3ماه ادامه بده خیلی خوب بود.داخل تشت سرکه و آب نمک بشین

عزیزم بهتره بری دکتر ، چون داروی عفونت با داروی قارچ فرق داره ، اگه ترشحات سبز رنگ داری قارچه

سبز باشه باکتریه

من قبل بارداری وقتی سوزش و خارش میگرفتم دسشویی که میرفتم  بتادین به خودم میزدم یه چند دقیقه می سوخت بعد با آب گرم خودمو میشستم لباس زیرمم با اتو داغ میکردم میپوشیدم بهتر میشدم