2821
2789
عنوان

🌺تلنگر🌸

37 بازدید | 4 پست

🌸بسم الله الرّحمن الرّحیم🌸

🌺قال رسول الله (صلی الله علیه

و آله و سلم):🌺

🌺یوم غدیر خم افضل اعیاد امتى و هو الیوم الذى امرنى الله تعالى ذکره فیه بنصب اخى على بن ابى طالب علما لامتى، یهتدون به من بعدى و هو الیوم الذى کمل الله فیه الدین و اتم على امتى فیه النعمة و رضى لهم الاسلام دینا . ( امالى صدوق : 125، ح .8)🌺

🌺رسول خدا (صلی الله علیه و آله و سلم) فرموده اند:🌺

🌺روز غدیر خم برترین عید هاى امت من است و آن روزى است که خداوند بزرگ دستور داد ؛ آن روز برادرم على بن ابى طالب را به عنوان پرچمدار ( و فرمانده ) امتم منصوب کنم ، تا بعد از من مردم توسط او هدیت شوند ، و آن روزى است که خداوند در آن روز دین را تکمیل و نعمت را بر امت من تمام کرد و اسلام را به عنوان دین براى آنان پسندید🌺

🌺زندگیتون مهدوی🌺شاید برامون سوال باشه که اهمیت عید غدیرخم چیه..اهمیتش خیلی بزرگ تر از کلماته و هرچی گفته بشه کم هست ولی چندتا دلیلش این میتونه باشه...به خاطر بی توجهی مردم به عید غدیر مولا امیرالمومنین تنهاشدن و شب ها از شدت غصه در چاه گریه میکردن...به خاطر بی توجهی به غدیر، دختر رسول خدا (ص) بهشون ظلم شد.. بخاطر بی توجهی به عید غدیر کربلا رقم خورد..بخاطر بی توجهی به عید غدیر هست که نزدیک به ۱۲۰۰ ساله مولامون در غیبت هستن و شیعه گرفتار...

یکی از فجیع ترین نتایج بی توجهی به غدیر بلایی بود که سر حضرت زهرا (س) و تو کربلا سر امام حسین (ع) و اهل بیت اومد...

بی توجهی به عید غدیر فجایع زیاد داره..

تنهاشدن امیرالمومنین علی (ع)،ماجرای فدکیه،هتک حرمت به حضرت زهرا (س)،شهادت رسوندن تک تک اهل بیت یکی پس از دیگه،غیبت تنها بازمونده این خاندان نزدیک ۱۲۰۰ سال...

محرم که میشه جیگرمون کباب میشه نه؟ میگیم اگه من اونجا بودم نمیزاشتم..

یکم بهتر ببینیم خب میبینیم ما هم یدونه امام حسین (ع) تو زمونه خودمون داریما.. منتظر هستن ما بخوایم بیان...

تا مشکلات سخت شد تو اسفند همه میگفتیم "اللهم عجّل لولیک الفرج" بعدش که یکم آسون تر شد نکنه از اونایی بشیم که شل کنیم...نکنه بشیم مثل اونایی که نامه امضا کردن برای دعوت مولا امام حسین (ع) بعدش زدن زیرش...🥀

#حدیث_روز

میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺

🌺🌸بسم الله الرّحمن الرّحیم🌸🌺

🌺🌸مجموعه روایات تشرفات خدمت مولاجان غریبمون امام زمان (عج)🌸🌺

🌸🌺توصیه حضرت به دوری

از هوای نفس🌺🌸

🌸🌺حاج غلام عباس حیدری دستجردی از علاقمندان حضرت ولی عصر ارواحنا فداه جریان تشرفش را اینگونه نقل می کند:

« تابستان یکی از سالهای 47 یا 48 شمسی بود؛ به دهی که زادگاهم می باشد (دستجرد) رفته بودم و پیوسته می خواستم که جمال امام زمان علیه السلام را زیارت کنم و برای زیارت آقا، برنامه ای شامل دعا و نماز، اجرا نموده و در آن حال در عشقش گریه می کردم.

شبی از شبها که کسالتی هم عارضم شده بود و بنا بود ساعت 12 شب طبق دستور پزشک دارو بخورم، ساعت9/5 خوابیدم و نیّت کردم که ساعت 12 بیدار شوم و بیدار هم شدم. چراغ فانوسی که فتیله اش را پایین کشیده بودم تا در موقع حاجت از آن استفاده شود، خاموش بود.

به محض اینکه رفتم تا آن را روشن کرده و دوا را بخورم، دیدم سید جلیل القدر و با وقاری که وجودش خانه را روشن کرد، وارد اطاق شدند.

به مجرد دیدن آن جمال دل آرا، مشغول فرستادن صلوات شدم، سید آمدند تا نزدیک من و من بلندتر صلوات می فرستادم. قیافه آقا بنحوی نورانی بود که من طاقت مشاهده و ایستادن روی پاهای خود را نداشتم. زبانم یارای تکلم نداشت؛ در این حال آقا رو به من کرد و فرمود:

«هنوز اسیر نفست می باشی؟»

من مانند کسی که برق او را گرفته باشد، مثل یخ افسرده شده، خجالت کشیدم. آقا رفت و من مشغول گریه شدم.»🌺🌸

#تشرفات

میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.