2777
2789
عنوان

گشنگی و‌ تباهی

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 28 پست

من ميخوردم .. والا پديده پريود جهاني شده ديگه همه ميدونن چيه يه چيزه غيره قابل جدا از خانوماس مثله حاملگي چرا الكي تظاهر كني به روزه گرفتن ..نبايد خجالت كشيد منكه اينكارو با دخترم نخاهم كرد 

نه اصلا خواهرام همین کارومیکردن اما من هیچوقت زیر بارنرفتم که همچین کاری بکنم هیچوقت پریود رو بد ...

والا منم بنظرم خیلی ظلم بود تازه اونوختا مدرسه میرفتیم له و داغون با خونریزی و فشار افتاده میومدیم خونه ولی بنظر مامانم...!!!!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا منم بنظرم خیلی ظلم بود تازه اونوختا مدرسه میرفتیم له و داغون با خونریزی و فشار افتاده میومدیم خ ...

نظر مامان و ول کن مامانا برای همه چی سخت گیری میکنن ،برو یه چیزی بردار بخور نترس صدای یخچال انقدر بلند نیست که متوجه بشن،پریودی یوقت فشارت میوفته ها

میگویند شیشه ها احساس ندارند،اما وقتی روی بخار شیشه نوشتم دوستت دارم ،آرام آرام گریست!             یه بار دیگه نوشتم دوستت ندارم ،بازم گریست! 😐       یه بار دیگه نوشتم سلام،خوبی شیشه؟بازم گریست!       فکر کنم افسردگی داره بیچاره😂😂😂
والا منم بنظرم خیلی ظلم بود تازه اونوختا مدرسه میرفتیم له و داغون با خونریزی و فشار افتاده میومدیم خ ...

یعنی بابات وبرادرات نمیفهمن پریود میشی؟!

یبار ریلکس غذاتو تو آشپزخونه بخور مامانت هم اگه حرفی زدن بگو مگه بابا نمیدونن که ی دختر چندروز درماه پریوده! گناه که نکردم ی چیز طبیعیه

داداشاتم اگه بزرگن که میدونن اگرم بچن کافیه بگی خانوما بدنشون طوریه که چندروز درماه باید تقویت بشن

واااای چه بد یعنی بابات از صبح تا افطار تکون نمیخوره بنظرم از شب برا خودت خوراکی بخر بذار او اتاقت ...

اره الانا بعضی وختا اگه یادم بمونه یدونه بیسکویت میذارم زیر تختم البته به امیدخدا اگه طوری نشه این اخرین ماه رمضون خونه ی پدری خاهد بود

من ترجيح ميدادم تظاهر كنم ولى بعضي وقتا مامانم بدجور لو ميداد مثلا سحر بيدارم نميكرد و به بابام و ميگفت اون حالش خوب نيست بيدارش نكنند

ميدونم معجزه ميشه و تو بر ميگردى خونه عزيزم 
یعنی بابات وبرادرات نمیفهمن پریود میشی؟! یبار ریلکس غذاتو تو آشپزخونه بخور مامانت هم اگه حرفی زدن ب ...

میدونی چی باحاله،یادمه یدفه بابام نمیدونم از کجا فهمیده بود پریودم،از مدرسه برگشتم خونه،اومدم اتاقم بعد بابام اومد دم اتاقم گف پاشو برو ناهار بخور،خودش غذا رو‌گذاشته بود گرم بشه

ولی مامانم خیلی گیر میده هی میگه خجالت بکش!

من چون برادر م تو خانه بود هميشه تا يه لحظه بيرون ميرفت مامانم ميگفت زود غذا گرم كن بخور 

مامان منم اولا مثل شما می کرد اخرا هر دو مونو راحت کرد وقت پریودیم میگفت این چند روزه حالش خوب نیست دلش درد میکنه نمیتونه روزه بگیره منم که درد داشتم حالم واقعا زار بود و تابلو نمیشدم اصلا دیگه     

مرجان لب لعل تو مر جان مرا قوت،   یاقوت بگویم لب لعل تو و یا قوت،   قربان وفاتم به وفاتم گذری کن،    تا بوت همی بشنوم از رخنه تابوت
اخه اشپزخونه اپنه بابامم بازنشستس کف هال زیر کولر میخابه دیگه در یخچالو باز کنی همه میبینن 

هنوزم ازین تفکرات عصر حجری وجو داره؟

این طبیعته یک زنه که پریود هم باشه

در ضمن فلسفه روزه گرفتن رو و این همه عذاب گشنگی رو هنوز نفهمیدم!!!!