2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نیز.الآنم‌جلو برادر شوشو همینچوری بودم شوهرم آبروم رو برد😲گفت بیا چایی بخور😐😐

شوهر اینا حالا توجیهن دیگه ولی جلو بابا و برادر نمیشه اصن.خیلی زوره بخدا مخصوصا تشنگی کشیدن

من یه وقتایی تظاهر میکردم یه وقتاییم حوصله نداشتم بیدار شم سحری بخورم دیگه تظاهرو میزاشتم کنار

من سال اول اول ک پریود شده بودم به مامانم گفتم من پریودم روزه نمیخام بگیرم سحر بیدارم نکن،چپ چپ نگام کرد گفت خجالت نمیکشی؟؟؟

و اینگونه بود ک خیلی تباهانه ما سالهاست عین سی روز رو روزه میگیریم الان نه تنها روزه قرض نداریم بلکه طلبم داریم😂

اخه اشپزخونه اپنه بابامم بازنشستس کف هال زیر کولر میخابه دیگه در یخچالو باز کنی همه میبینن 

چقدر بده. شما که اینجوری هستی اینجور مواقع یه بیسکویتی چیزی توی کیفت قایم کن. ببر تو اتاق بخور 

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.

نه اصلا

خواهرام همین کارومیکردن

اما من هیچوقت زیر بارنرفتم که همچین کاری بکنم

هیچوقت پریود رو بد ندونستم

الانه که نماز نمیخونم وروزه نمیگیرم

قبلا حتی اگه اذان میگفت و بلند نمیشدم وضو بگیرم تابلو بود پریودم ولی مینشستم وبرام مهم نبود کسی بفهمه

هیچ وقت اجازه ندادم کسی پریود رو بد وزشت و...بدونه

ازش هم خجالت نکشیدم ونمیکشم

اخه اشپزخونه اپنه بابامم بازنشستس کف هال زیر کولر میخابه دیگه در یخچالو باز کنی همه میبینن 

واااای چه بد

یعنی بابات از صبح تا افطار تکون نمیخوره

بنظرم از شب برا خودت خوراکی بخر بذار او اتاقت

مثل کیک کلوچه چیبس

یا وقت سحری

تو کیسه فریزر نون خیار وپتیر بذار یا هرچیزی

که ظهر بخوری تو اتاقت

هــــر روز بخنــ  ــد همه چیز در این دنیـــا موقتی ست... حتی روزهـــای بد   و شب هـــای بی خــوابی...
من سال اول اول ک پریود شده بودم به مامانم گفتم من پریودم روزه نمیخام بگیرم سحر بیدارم نکن،چپ چپ نگام ...

اخی پس من چه دختر بدییم البته منم اولاش خجالت میکشیدم پانشم ولی دیگه یادم نیست از کجا خجالتم ریخت دیگه فیلم بازی نکردم