2821
2789
عنوان

شوهر عتیقه

770 بازدید | 22 پست

خانومای گل بگید ببینم بهترین اخلاق و بدترین اخلاق شوهرتون چیه ؟؟؟؟

شوهر عتیقه چ جور شوهری ست ب نظرشما؟؟؟

قیمت قلب هفت میلیارده ؛ قلبتو درگیر آدمای دوهزاری نکن

شوهری ک دهن بین باشه خرجی نده بچسبه ب ننه باباش زن شو فراموش کنه زیاد ب..گوزه.باد گلو ول کنه سر سفره عتیقه اس

لطفا مردای گوزباقالی و چوسونه واویلای سایت به من درخواست دوستی ندن مرسی اه 😒🎀

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مردایی که تفکر قدیمی دارن و تو سالهای قبل گیر کردن و به هیچ عنوان تو کتشون نمیره زمانه عوض شده اینا جز عتیقه هان نباید بحث کنی باهاشون باید بپیچیی بزاری تو طاقچه

فعلا عقدیم عروسی نکردیم و رفتاراش در کل خوبه خداروشکر رفتار بدش اینه برای خواهر مجردش خیلی خرج میکنه

و برای اولین تولدم بعد ازدواج هیچی برام نخرید بعدش خرید دیگه من قبول نکردم

من متاهلم و عاشق همسرمم پس اگه شعورتون میرسه درخواست دوستی ندین🚫❌️ با عرض معذرت به دلیل تعداد بالای کاربر های مریض و زن نما درخواست کاربر خانمم قبول نمیکنم اگه کاری دارین توی تاپیک بگید🫩🫠✅️. (همیشه سعی میکنم نظرات رو خوشبینانه ترین حالت ممکن بخونم و جواب بدم😁)

خواهر زیاد داشته باشه

از ادم پول بخواد

تو کارای زنونه دخالت کنه

وقتی ازش نظر نپرسی

به حجاب داشتن یا نداشتن کار داشته باشه

تنبل باشه

مایع پیشرفت باشه

از سر کار زود بیاد خونه

براش مهم نباشه خونه زندگیش از فامیلاش

کمتر باشه

شوهرای نی نی سایت همشون عتیقن

میدونی چرا ؟

چون هر چی کتک بزنن

هر چی فحش زیر و بالا خودتو خانوده رو بدن

صد بارم خیانت کنن تازه هزار بار

پول ندن و خسیس و گدا صفت باشن

بازم واسه زناشون عزیزدلن و دخترای مردم مبادا قاپ عتیقه هاشونو بدزدن از نظر اون زنا ، دخترای دیگه خرابن چون شوهرای هیز خیانت کارشون چشم چرونیه دخترای و زنا دیگه رو میکنن

به همین سادگی شد شوهر عتیقه 😊