2821
2789

کمه ولی خطرناک نیس.مراقب باش کمتر نشه

تجربم از کنترل pco و ریزش مو بعد از سالها دردسر و خرج اضافه: سراغ داروی گیاهی نرید. داروی هورمونی گاهی کمک کننده است اما داروی اصلی نیست. درمان طلایی که بهش رسیدم و خوب شدم قرص قند با دوز متوسط و مدت طولانیه. حتی اگر قندتون تنظیمه. چون یکی از دلایل اصلی pco مقاومت به انسولینه به قرص قند عالی جواب میده. فقط باید تحت نظر پزشک مصرف بشه.

پایین

یه وقتایی دلم میخواد ناپدید شم نه قهر کنم نه خداحافظی نه یه پیام کوتاه فقط برم طوری که هیچ کس نفهمه کی رفتم کجا رفتم یا چرا رفتم طوری که هیچ کس یادش نیاد بودم چون گاهی اوقات بودن زیادی سنگینه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا تاپیکتو قفل میکنی

چیزی نیست که نیاز به کامنت داشته باشه

یه وقتایی دلم میخواد ناپدید شم نه قهر کنم نه خداحافظی نه یه پیام کوتاه فقط برم طوری که هیچ کس نفهمه کی رفتم کجا رفتم یا چرا رفتم طوری که هیچ کس یادش نیاد بودم چون گاهی اوقات بودن زیادی سنگینه.

کلا عادت داری قفل میزنی

آره دیگه

کجایی رفیقش🫤

چکار رفیقم داری

بستگی به فشار اولیه و پایه شما داره اگه فشارهایی هستین کلا و علامتی ندارین مث سرگیجه ضعف و ... اوکیه و نیاز به هیچی نیست اما اگه علامت دارین یکی دو تا لیوان دوغ خوش نمک بزنین به بدن حله . رفع میشه مشکل

بعضیا خودشون عقل کل میدونن ارره🤣

خب سوال برام پیش نمیاد اصلا شما بگو کدوم تاپیک باز کنم ببینم کامنت چی میخواهی بزاری

2823
2791
2779
2792