2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت جنین

168 بازدید | 12 پست

یروش مطمئن میخام ببینم نینیم چیه دل تو دلم نیست اول ازخدا میخام سالم باشه وصالح بعدش بدونم چیه ...خیلی دوس دارم ازالان براش خرید کنم ...دوهفته دیگه هنو باید برم سونو ....

کسی روش سنتی مطمئن ک جواب بده بلده

وااا خب دو هفته رو دندون روی جیگیر بذار دیگه 

والا من اولین سونو رو رفتم بهم اشتباه گفتن جنسیت رو اونوقت تو انتظار داری جواب روش های سنتی درست از آب دربیان😂😂😂

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

سونوش مطمعن نیست چ برسه سنتیش من دوازده هفته بهم اشتباه گفته بودن

بدانیدو اگاه باشید ک قطع دسترسی از رگ گردن ب شما نزدیکتر است😏                عضویت:95.10.29              ساری ایران✌🏻
وااا خب دو هفته رو دندون روی جیگیر بذار دیگه  والا من اولین سونو رو رفتم بهم اشتباه گفتن جنسیت ...

خیلی ذوق دارم  بخامم نمیتونم بفهمم مجبورم دندون روجیگر بزارم ولی کلا میخام بدونم بیشتر احتمالش ب چیه

خیلی ذوق دارم  بخامم نمیتونم بفهمم مجبورم دندون روجیگر بزارم ولی کلا میخام بدونم بیشتر احتمالش ...

انشالله هرچی هست سالم باشه

ولی تا هفته ۱۸ هیچی نخر چون تو ان تی احتمال اشتباه زیاده اخه نینی اون موقع خیلی کوچیکه هنوز

ن من ک میرم دوهفته دیگ انومالی هفته 18 میشه اونموقع دیگه فک کنم دقیق باشه 

انومالی دقیقه دیگه صبر کن بری سونو روش ستتی اصلا درست نیست

بدانیدو اگاه باشید ک قطع دسترسی از رگ گردن ب شما نزدیکتر است😏                عضویت:95.10.29              ساری ایران✌🏻
وااا خب دو هفته رو دندون روی جیگیر بذار دیگه  والا من اولین سونو رو رفتم بهم اشتباه گفتن جنسیت ...

جیگر