2821
2789
عنوان

چه میکنید

92 بازدید | 10 پست

خودم دارم مث صگ درس میخونم

کاربر جدیدم ..اون کاربر قبلی دیگه حالش خوب نشد ، دیگه پاییزش بهار نشد .. اون کاربر قبلیه زندگیش سیاه موند .. نرسید به اونایی که میخواست ! من ۲۹ دی ماه ۴۰۴ تازه وارد سایت شدم .

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم کتابم ناقص مونده باید حداقل ۵۰ صفحه امروز بخونم بعد نهار هست یکم سریال م بینم نیم ساعت بعد شروع کنم

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
هیچی دارم اماده میشم برم پیش متخصص ازمایشو و سنو رو نشونش بدم برام دعا کن دچار یائسگی زود رس نشده با ...

ایشالا هیچی نیس

کاربر جدیدم ..اون کاربر قبلی دیگه حالش خوب نشد ، دیگه پاییزش بهار نشد .. اون کاربر قبلیه زندگیش سیاه موند .. نرسید به اونایی که میخواست ! من ۲۹ دی ماه ۴۰۴ تازه وارد سایت شدم .

منتظرم همسرم بیاد ناهار بخوریمدیروز تو جمع دوستام شغل همسرم را مسخره کردن الان طرف پیام داده وااااقع ...

وااا

ینی چی

جواب نده اصن ولش کن

2825
2823
2791
2779
2792