2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من از هردوتاش خریدم

ولی دلم نمیاد از سرویس چینی هام جلو مهمون بیارم یعنی یبار اوردم موقع جمع کردن دیدم یکی از بشقابهام لب پر شده خیلی ناراحت شدم دیگه کلا از ارکوپال واسه پذیرایی استفاده میکنم

هردوش بایدخریدکه منم قراربخرم ولی ازهردومیخریم

من میخوام ارکوپال بخرم نمیدونم چه طرحی بخرم

چینی خریدم حاشیه طلاییه

هر چی تو دلته رو توی لینک ناشناس بهم بگو میخونم شون:                                                                                         این بیت مولانا رو خیلی دوست دارم که میگه:                 دانی که چرا سّرِ جهان با تو نگویم؟                              طوطی صفتی، طاقت اسرار نداری.!                             یعنی قشنگ یه عده رو شسته گذاشته کنار :) 

هردوش بایدخریدکه منم قراربخرم ولی ازهردومیخریم

اره هردوش باید خرید ولی کسی که توان مالیش بالاست .

.یه دختر شیطون و پرتلاشیم ، سعی میکنم چیزیو نخوام ولی اگه خواستم تا بدستش نیارم دست نمیکشم🌱🥰نی نی سایتو دوست دارم با همه کمبود هایی که داره🤗 سعی میکنم در برخورد اول باکسی شخصیت خودمو نشون بدم ولی اگه لایق شخصیتم نبود دربرخورد دوم مثل خودش رفتار میکنم😁دندان پزشک ایندم 👩⚕️👩⚕️کاربری قبلا دست 3 دوست بود الان فقط مال منه.

من یه سرویس دوازده نفره ارکوپال برای دم دست گرفتم یه ۱۸ نفره چینی برای مهمونیای رسمی آرکوپال سبکتره استفاده ازش راحتتره چینی مجلسی تره ببین برای خودت کدوم بهتره

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

عزیزم به بودجه ی خودتون نگاه کن خرید کن حتمن که نباید چینی بخری آرکوپال ساده و لب طلایی هم قشنگه برای پذیرایی هرچی میخری گرد باشه بهتره

آنا.......چیخاتمارام محبتین یادیمنان                                             لای لای سَسون قولاقیمدا ساخلارام......
2825
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز