2821
2789
عنوان

جاریم

1451 بازدید | 48 پست

سلام خانما ی سوال دارم

دیروز جاریم خونمون بود بعد اومد گفت اعصابم خرابه گفتم چرا

اومد گفت با مادرشوهرم دعوام شده خیلییی حرفای زشتی بهم زده و فلان و اینا...

( الکی میگه که من از اونا زده شم)

بعد گفت خدا ب تو رحم کنه من ک خاهرزاده س بودم اینکارو با من کرد تو ک غریبه ای یکم بگذره ببین چیکارت کنه( تازه عروسم)

من در جوابش گفتم عین مادرم دوسش داره و اینا...

جاریم کلا میخواد منو خانواده همسرم باهم مشکل پیدا کنیم چون واقعا خانواده شوهرم مث دخترشون با من رفتار میکنن منم همینطور، کلا رابطمون باهم خوبه خداروشکر

الان نمیدونم چیکار کنم ب همسرم بگم ک چیا گفته؟

چون همسرم میدونه که کلا ادم بد ذاتیه

بگم بهش؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

همون دوسشون دارم هم نگو فقط گوش کن به حرفاش نه تایید کن نه انکار

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

اگه برا تو خوبن دلیل نمیشه برا اونم خوب باشن

باشد که روزگار بچرخد به کام دل❄️باشد که غم خجل شود از صبر قلب ما 🌊 و یک روزی کودکی خود را بغل می کنم 🫂و بهش می گم همه چی درست میشه دلبندم صبر کن ...🫶🏻

اصلااااااااا نگو

من مجردم و سیاست زنونه ندارم

ولی هدف جاریتم اینه به نظرم که زندگیت بهم بخوره

نشنیده بگیر

و محلش نده

پس قلب خواهد شکست اما با این حال،هنوز خواهد تپید...🦋

اره بگو هیچوقت هیچی رو از شوهرتون پنهون نکنین شاید فردا جاریت اومد علیه خودت حرف زد حداقل ب شوهرت بگو

خدا همیشه بهترینا رو برای بندش میخاد خدایا راضیم ب رضایت

اره بگو هیچوقت هیچی رو از شوهرتون پنهون نکنین شاید فردا جاریت اومد علیه خودت حرف زد حداقل ب شوهرت بگ ...

منم همین حسو دارم

اگ ب شوهرم بگم حداقل نمیتونه حرفی پشت سرم بزنه

اره گلم تحت هیچ شرایطی هیچی از شوهرتون پنهون نکنین اینجوری هم شوهرتون بهتون اعتماد داره هم فرد کسی چیزی گفت حرفی داشته باشه ازت دفاع کنه

خدا همیشه بهترینا رو برای بندش میخاد خدایا راضیم ب رضایت

2825
2823
2791
2779
2792