2821
2789
عنوان

افزایش شیر

9 بازدید | 0 پست

من برای زیاد شدن شیرم واقعاً خیلی تلاش کردم. ساعتها تحقیق کردم، کلی روش امتحان کردم و چون این تکنیک خیلی بهم کمک کرد، گفتم اینجا بنویسم شاید به درد مامان دیگهای هم بخوره 🤍

اگر براتون مفید بود، لطفاً برای سلامتی پسرم دعا کنید ✨❤️

اول از همه اینو بدونید که زیاد شدن شیر، بیشتر از هر چیزی به سیگنالهایی مربوطه که به مغز میرسه؛ یعنی هرچقدر تخلیه و تحریک سینه بیشتر باشه، بدن پیام بیشتری برای تولید شیر میگیره.

این روش فقط به یک ساعت زمان در روز و شیردوش نیاز داره، به مدت یک هفته.

اول کوچولوتونو بخوابونید، یه نوشیدنی برای خودتون آماده کنید، یه فیلم یا موزیک بذارید و سعی کنید ریلکس باشید 🌸

اگر یک شیردوش دارید:

- ۱۰ دقیقه سینه راست

- ۱۰ دقیقه سینه چپ

- ۵ دقیقه استراحت

بعد دوباره همین روند رو تکرار کنید.

هر سینه حداقل ۳ بار باید دوشیده بشه.

اگر شیردوش دوتایی دارید:

- ۱۵ دقیقه دوشیدن

- ۱۰ دقیقه استراحت

این چرخه رو حداقل ۳ بار تکرار کنید.

چند نکته مهم:

✅ آخر کار ممکنه دیگه شیری نیاد، ولی باز هم چند دقیقه ادامه بدید؛ همین کار به مغز پیام تولید بیشتر میده.

✅ زمان استراحت آب بخورید تا بدنتون هیدراته بمونه.

✅ فکر نکنید شیرتون تموم میشه. بدن مادر بطری نیست، یه چشمهست 🤍 بعد از دوشیدن هم با خیال راحت به نینی شیر بدید.

من بعد از حدود یک هفته واقعاً نتیجه دیدم و شیرم خیلی بیشتر شد.

چند تکنیک دیگه هم که کمککنندهست:

🌟 بعد از هر وعده شیردهی، چند دقیقه شیر بدوشید؛ حتی اگر مقدارش کم باشه، همون شیر خیلی چرب و مفیده و برای وزن گرفتن نینی عالیه.

🌟 تکنیک زمانبندی:

۵ دقیقه دوشیدن ۴ دقیقه استراحت

۴ دقیقه دوشیدن ۳ دقیقه استراحت

۳ دقیقه دوشیدن ۲ دقیقه استراحت

۲ دقیقه دوشیدن ۱ دقیقه استراحت

و در آخر ۱ دقیقه دوشیدن

🌟 یا:

۳۰ دقیقه دوشیدن، ۳۰ دقیقه استراحت و دوباره ۳۰ دقیقه دوشیدن.

این روشها مخصوصاً روزهای اول بعد زایمان خیلی کمک میکنن، وقتی بچه آرومتره و مامان فرصت بیشتری داره.

البته میزان شیر به عوامل مختلفی مثل دفعات شیردهی، وضعیت هورمونها، استرس، خواب، کمخونی، تغذیه و حتی نحوه گرفتن سینه توسط نوزاد بستگی داره، اما اگر مداوم انجامش بدید احتمالاً نتیجهشو میبینید 🤍

شیردهی واقعاً قشنگه...

لحظهلحظهش آرزوی خیلی از مامانهاست. اگر شما میتونید به کوچولوتون شیر بدید، قدرش رو بدونید و لذت ببرید 🤍

امیدوارم این تجربه برای کسی مفید باشه و نینیهاتون سالم و تپل بشن 🌱

و اگر نتیجه گرفتید، برای پسر من هم دعا کنید... بعد از همه این تلاشها، با وجود وابستگی زیادی که به سینه داشت، آخرش به شیرم آلرژی داشت و به اجبار شیر خشکی شد💔