2777
2789
عنوان

انتخاب پرده

354 بازدید | 9 پست

میخوام واسه خونه ام پرده بخرم . نمیدونم واقعا پارچه ای باشه یا حریر .

کسی میتونه بهم بگه حریر بهتره یا پارچه !؟؟

لطفا قبل از شناخت من ، منو قضاوت نکنید من با بقیه فرق میکنم . برای سو استفاده از خانم ها اینجا نیامده ام. من پسر به دنیا اومدم اما یه دختر کوچولو در من وجود داشت الان دیگه اون دختر بزرگ شده و واسه خودش یه خانوم شده .دنیای زنانه دنیای زیبایی است . بانوی درونم خیلی دوست دارم . خواهش میکنم درخواست دوستی ندهید ، مخصوصا آقایون.

حریر برای پذیرایی بهتره

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

حریر

خودمم نظرم همینه . البته خونه نو هست .

لطفا قبل از شناخت من ، منو قضاوت نکنید من با بقیه فرق میکنم . برای سو استفاده از خانم ها اینجا نیامده ام. من پسر به دنیا اومدم اما یه دختر کوچولو در من وجود داشت الان دیگه اون دختر بزرگ شده و واسه خودش یه خانوم شده .دنیای زنانه دنیای زیبایی است . بانوی درونم خیلی دوست دارم . خواهش میکنم درخواست دوستی ندهید ، مخصوصا آقایون.

حریر سفید هیچ وقت هم قدیمی نمیشه و از مد نمیره میتونی زیرش حریر سفید بزنی روش یه مدل طرحدار ولی سفید ...

رنگ کرم خوبه .