2821
2789
برخورد سرد چرا باید جزئی از علاقه باشه؟

بعضی جاها خوندم دیدم گفته بودن اگه کسی رو دوست دارین سرد رفتار کن

الله می داند که چقدر صبر کردی پس زیبا برایت جبران خواهد کرد...❣️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند سال پیش که کنکور داشتم گفت که درست رو بخون باید موفق بشی فلانی کلا شوخی هم که میکنه سرده و البته من باهمه دیدم که همینطوره.

الله می داند که چقدر صبر کردی پس زیبا برایت جبران خواهد کرد...❣️

واقعا متوجه میشین اینجوری

نه عزیزم ..سردبودن وکم محلی وبی توجهی جزء موارد ابراز علاقه نیست ..پسری که اخلاق مردونه داشته باشه ...زمین وزمان رابرای کسی که دوست داره به هم میریزه ..علاقه یکطرفه خیلی بده ...مواظب باش دچارش نشی

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود💓گاهی نمیشودکه نمیشود که نمیشود💓گاهی هزاردوره دعا بی اجابت است💓گاهی نگفته قرعه به نام تومیشود💓گاهی گدای گدایی وبخت باتویارنیست💓گاهی تمام شهرگدای تومیشود💓کاری ندارم کجایی وچه میکنی💓بی عشق سرمکن که دلت پیر میشود💓برای خوشبختی دخترم دعاکنید 💓دخترم بهترین اتفاق زندگیم💓🇮🇷ایرانم🇮🇷آقایون محترم لطف بفرمایید به بنده درخواست دوستی ندید وگرنه اسمتون را به عنوان مزاحم به نی نی یار اطلاع میدم ...باتشکر

از من گذشته ها.🤣🤣🤣

خدایا😁😁شرمنده بانو ..من از طرز سوالتون فکر کردم شما تین ایجر هستید ...بازم شرمنده ..شما که دیگه باید باتجربه باشید ..خانما به نظر من روانشناسی شخصیت توی ذاتشون ..ماشاالله نگاه به کسی کنند شجره نامه طرف رواز ظاهری وباطنی درمیارند😎😎

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود💓گاهی نمیشودکه نمیشود که نمیشود💓گاهی هزاردوره دعا بی اجابت است💓گاهی نگفته قرعه به نام تومیشود💓گاهی گدای گدایی وبخت باتویارنیست💓گاهی تمام شهرگدای تومیشود💓کاری ندارم کجایی وچه میکنی💓بی عشق سرمکن که دلت پیر میشود💓برای خوشبختی دخترم دعاکنید 💓دخترم بهترین اتفاق زندگیم💓🇮🇷ایرانم🇮🇷آقایون محترم لطف بفرمایید به بنده درخواست دوستی ندید وگرنه اسمتون را به عنوان مزاحم به نی نی یار اطلاع میدم ...باتشکر

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 21 ساعت پیش
2791
2779
2792