2821
2789
عنوان

بنظر شما

541 بازدید | 22 پست

یه مرد چطوری به یه دختر ابراز علاقه میکنه؟

آقایون درخواست دوستی ندید متعهد به مردی که تا ابد دوسش دارم ،،،،،الله می داند که چقدر صبر کردی پس زیبا برایت جبران خواهد کرد...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم هرمردی روش خودشو داره کلامی ..نگاهی..عکس العملی ..دورادور...زیرپوستی ....ولی چون خداروشکر خانما خیلی تیزند سریع متوجه میشند..حس خانما هیچ وقت اشتباه نمیگه ...😊😊

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود💓گاهی نمیشودکه نمیشود که نمیشود💓گاهی هزاردوره دعا بی اجابت است💓گاهی نگفته قرعه به نام تومیشود💓گاهی گدای گدایی وبخت باتویارنیست💓گاهی تمام شهرگدای تومیشود💓کاری ندارم کجایی وچه میکنی💓بی عشق سرمکن که دلت پیر میشود💓برای خوشبختی دخترم دعاکنید 💓دخترم بهترین اتفاق زندگیم💓🇮🇷ایرانم🇮🇷آقایون محترم لطف بفرمایید به بنده درخواست دوستی ندید وگرنه اسمتون را به عنوان مزاحم به نی نی یار اطلاع میدم ...باتشکر

یعنی سرد رفتار کردن و زیاد حرف نزدن میتونه نشانه ای از علاقه باشه ؟

آقایون درخواست دوستی ندید متعهد به مردی که تا ابد دوسش دارم ،،،،،الله می داند که چقدر صبر کردی پس زیبا برایت جبران خواهد کرد...

😑😑جدید بود ..نبود !!؟

تویی که میبینی نوشتم متاهل و متعهد بازم درخواست میدی .بیغیرتی همین؛ ناموس سرت نمیشه اگر سرت میشد به زنهای متاهل درخواست نمیدادی.حتما برو تو دستشویی و عمیق به سوراخ توش و محتویاتش نگاه کن .چون همون چیزیه که تو مغزتع ....تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

اینکه سرده و حرفی نمیزنه یعنی اصلا ازت خوشش نمیاد و شاید ینفر دیگه رو داره

نر های سایت به من درخواست ندن

برخورد سرد چرا باید جزئی از علاقه باشه؟

سامان هستم کادر آزمایشگاه_سوال آزمایشگاهی داشتید در خدمتم🙏🌹

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز