2777
2789
عنوان

سردرد هر روزه😔

164 بازدید | 11 پست

سلام دوستان من چندسال پیش هم بخاطر سردرد هر روزه ک داشتم ام آر آی دادم کلا دوبار تا حالا ام آر آی دادم ب فاصله سه سال تا جواب رو میگرفتم ک مشکلی نیست خوب میشدم الان باز از همون سردردا اومده سراغم شدید نیستن اما هر روز دارم خیلی میترسم نمیدونم چی کنم اصلا حوصله دکتر و عکسبرداری ندارم😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم دو ماه و نیم هست سردرد ولم نمیکنه. شما بهتر شدی؟ من هنوز ام آر آی ندادم ولی خیلی میترسم😭 دکتر رفتم دارو داد گفت اگه بهتر نشدی بیا ام آر آی بنویسم. ولی هر روز یه چیزی اضافه میشه هی استرسم زیادتر میشه. مثلا امرور اولین بار بود پشت سرم میسوخت.همیشه همونجا درد داشتم امروز سوزش

منم دو ماه و نیم هست سردرد ولم نمیکنه. شما بهتر شدی؟ من هنوز ام آر آی ندادم ولی خیلی میترسم😭 دکتر ر ...

سلام عزیزم استرسی هستی؟سردردات شدیدن و همیشگی؟

منم همین بودم متوجه شدم از دندون عقله که تمام عصب سرمو درگیر کرده

در سرم دختر پیری عصبی میرقصد،شهر بر روی سر من عربی میرقصد،این جهان با همه دغدغه هایش امشب،روی یک جمجمه یک وجبی میرقصد

درد هم داشت دندونتون؟

ن اصلا فکرش رو هم نمیکردم از دندون باشه ولی دکتر رفتم هر کدوم چیز میگفت حتی یکیشون قرص ضد افسردگی داد ولی اصلا اثر نداشت تا اینکه دیدم یکم از دندون عقلم در آمده (نیمه نهفته) سرچ کردم دیدم نظر دادن که ممکنه درد دندون عقل باشه

عکس گرفتم دیدم بعله یک نهفته یکی نیمه نهفته چسبیده به عصب جوری که انگار روانی میشدم من واقعا فکر میکردم دور از جون تومور دارم آنقدر دردم وحشتناک بود و هیچ دکتری متوجه دردم نمیشد فقط یک دکتر گفت این درد عصبه ولی متوجه نشدم از دندونمه

یکسال مدام سردرد داشتم واقعا افسردگی گرفته بودم فکر میکردم مریضم

فعلا یکی از دندونام رو جراحی کردم چون واقعا هزینش زیاده ولی بیشتر ۸۰ درصد دردم رفت راحت شدم

در سرم دختر پیری عصبی میرقصد،شهر بر روی سر من عربی میرقصد،این جهان با همه دغدغه هایش امشب،روی یک جمجمه یک وجبی میرقصد

سلام عزیزم استرسی هستی؟سردردات شدیدن و همیشگی؟

اره عزیزم هم استرسی هستم هم سردردام زیاد هیت. مثلا ۵ روزی توی هفته مدتم سردرد دارم. البته همه ش شدید نیست. بعضی وقتا دیگخ ار شدت درد نمیتونم کارامو انجام بدم اما گاهی که کمتره میتونم به کار و زندگیم برسم