2789
عنوان

شوهرم 😢😢😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1094 بازدید | 83 پست
عهههه من ميترسم اخه 😰😰😰😰

نترس

هوا گرم شده دیگه

گرمشه

اگر خدای نکرده حالش بد بود بالاخره یه ناله‌ای و یا رنگ پریدگی چیزی داشت حتما

** یه روز واسه همیشه ترکش میکنم و میرم **                ❤❤خدا برایم کافیست❤❤                         
Natars golam,choon etefaghe Badio posht sar gozashtin in  Tars  kamelan tabiei hast shaya ...

ميدونين من اگه خودم اون لحظه نميديدم پدرشوهرم رو 

شايد اينقدر نميترسم 

جنازه اش (دور از جون شوهرم)مث ازمي بود كه خوابه 

دستش زير چونه و پاهاش رو هم تو شكمش جمع كرده بود

اصن هيح تغييري نداشت ادم متوجه بشه 

طفلي😢😢😢

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نترس هوا گرم شده دیگه گرمشه اگر خدای نکرده حالش بد بود بالاخره یه ناله‌ای و یا رنگ پریدگی چیزی دا ...

اره حرفات درسته 

امااا بدجور ترسيدم دست خودمم نيس😭😭😭😢

سارا حالا ما جنوبیم. 3 تا اسپیلت تو خونه ی 120 متری روشنه من شبا یخخخخخخ میزنم ولی این عرق میکنه و ه ...

توام اين مشكل رو داري😩😩😩😩

من كه استخوونام تير ميكشه از سرما 

ولي شوهرم روباز حتي ببخشيد گاهي بي عرق گير ميخوابه 

بازززم گرمشه 😑😑😑😑

ميدونين من اگه خودم اون لحظه نميديدم پدرشوهرم رو  شايد اينقدر نميترسم  جنازه اش (دور از ...

Motaasefam golam,hala say kon dige sahnasho bazdazi nakoni too zehnet, midoonam be Zaman ehtiyaj dari golam vali say kon ta be tarafe afkare manfi miri sari havaseto part koni,ba khoda harf bezano begoo hame chio misparam be to ,injoori aroom mishi golam

آن چیز که در جستن انی‌،انی‌
وااای چه وحشتناک. طفلی همسرت چی کشیده!

اره خيلي بد بود 

وقتي برادرشوهرم خواسته بيدارش كنه 

ب شوخي امده پاش رو بگيره ديده كل بدنش برگشت سمتش 

چون بدنش مث چوب خشك بود 

من لمس كردم و پيشونيش رو بوسيدم 

خيلي مرگ ارومي داشت 

دكترش گفت ساعت ٢الي٣فوت شده طفلي 

توام اين مشكل رو داري😩😩😩😩 من كه استخوونام تير ميكشه از سرما  ولي شوهرم روباز حتي ببخشيد گ ...

اره بابا. میگم کلا خانوادگی همیشه گرمشونه. میرم خونه پدرشوهرم به زووور تحمل میکنم. مخصوصا اوایل که روم نمیشد بگم سردمه😁

In marahel ke dari miri kamelan tabiei hast vali az yek jaei be bad kontorol tarseto too dast begir golam Nazar roo ravanet asare bad bezare ke pak kardanesh salha vaghto enerzhio hazineye mikhad,say kon ta afkare manfi ziad mishe taghire makan bedi,

اره بابا. میگم کلا خانوادگی همیشه گرمشونه. میرم خونه پدرشوهرم به زووور تحمل میکنم. مخصوصا اوایل که ر ...

صبح ها كه شوهرم ميره كولر نفس ميكشه 

من زمستونااا سردمه و هميشه يخ ميزنم تابستونام😐😕

من هميشه ميگم كه همه چيز رو سپردم ب خدا  واقعا دختر استرسي اي هستم و همين اذيتم ميكنه

Kamelan darket mikonam,vali vaghti hame chio sepordim be khoda ke ghodrate motlaghe dige stress mani nadare golam,hey be khodet begoo khoda ba mane ,khoda komakam mikone,injoori kheyli aroom mishi