2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

هیچوقت نقش رزرو رو برای کسی بازی نکن.

سلیقه هاتون با هم فرق داشت دیگه، خب تو هم برو سراغ یک هم خط با خودت.

اصلا پیشقدم این کار نشو

دنیا، مجموعه ای از تراژدی ترین اتفاقات رمانتیک است.....

پارتنر شما اجتابیه ... این که میگید یهو کشید عقب همون اجتابی بودن را ثابت میکنه ... اصولا این افراد اول رابطه خوب گرم میگیرند با طرف تا میبییند رابطه داره جدی میشه از ترس اینکه وابسته بشند و ترکشون کنند ... خودشون را میکشند کنار و یهو سرد میشند ... همون بهتر که رفته رابطه با این افراد ادمو پیر میکنه چون نمیدونی با خودشون چند چند اند ...

در این زمانه بی های و هوی لال پرست خوشا به حال کلاغان قیل و قال پرست چگونه شرح دهم لحظه لحظه خود را برای این همه ناباور خیال پرست

از دلایل غیر تحمل بودن مردها همینه که تا میبینن ذره ای دوستش داری یا داری وابسته میشی میرن عقب! انگا ...

البته این خصلت بدو اینجا توی نی نی سایت هم اکثرا دارنو هست هرکاربری رو تحویل میگیری زود سرد میشه و خودشو عقب میکشه

وقتی کسی بعد از صمیمیت عقب میکشه، معمولا یکی از این حالتهاست: از شدت وابستگی یا توقع ترسیده/

خودش مطمئن نیست چی میخواد /یا واقعا علاقهاش کمتر شده.....اینکه هنوز جواب پیام میده یعنی کامل قطع نکرده، ولی لزوما به معنی علاقه قوی هم نیست.

الان مهمترین اشتباه اینه که هی بیشتر بچسبی، توضیح بخوای، یا تلاش کنی احساسش رو ثابت کنه. اینا طرف مقابل رو بیشتر عقب میبره.

بهتره یه مدت فضا بدی: پیامها کمتر و سبکتر/بدون گلایه و بحث رابطه/بدون اینکه مدام در دسترس باشه/تمرکز روی زندگی خودت

غرقه در نیل چه اندیشه کند باران را؟

البته این خصلت بدو اینجا توی نی نی سایت هم اکثرا دارنو هست هرکاربری رو تحویل میگیری زود سرد میشه و خ ...

جدی؟! البته اینکه شریک زندگی آدم اینطوری کنه خب خیلی بیشتر به آدم برمیخورد ولی خب هرکسی هم که باشه بازم بده

2823
2791
2779
2792