2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من خیلی زیاد و از ته دلم داروسازی میخواستم چون از محیط بالینی میترسیدم و دلم نمیخواست سختی های پزشکی رو به جون بخرم

ولی تو تایم انتخاب رشته بعد از کلی پرس و جو و خب یه سری انتخاب ها و یه سری ترتیب تو چیدمان انتخاب رشته تهش پزشکی قبول شدم

الان راضی ام از رشته م سخته درساش زیادن ولی خب میدونم که تو این رشته راضی ترم وقتی به تخصص هاش فکر میکنم

دوست دارم توی 25 سالگی به درآمد خوب برسم تا توی 33 سالگی تازه اگر اسمم در بره به اون درآمده برسم.

پس دارو

الان یه مسئول فنی ساعتی 540 تومن میگیره و تقریبا ماهی 100 میلیون و از پزشکی هم خیلی راحت تره

کاش وقتی ذوقش رو داریم بشه

من خیلی زیاد و از ته دلم داروسازی میخواستم چون از محیط بالینی میترسیدم و دلم نمیخواست سختی های پزشکی ...

سلام

من امسال یازدهمم یعنی سال دیگه باید برم دوازدهم

و تستی کار نکردمممم

میشه بگین شما از کی شروع کردین؟

و اینکه رتبه تون چند شد؟🥲

مائده هستم🌷🌷🌷یه خواهر کوچیکتر دارم🌷🌷🌷یه برادر بزرگتر🌾کاربری دست منو خواهرمه

داروسازی

چون باحاله

از همه آدما با تک تک نفس هام با تک تک سلولای بدنم با تمام عطسه هام با تمام سرفه هام با تمام دردام با تمام مشکلاتم با تمام استفراغ هام با تمام بی حالیام با تمام وجودم متنفرم

سلاممن امسال یازدهمم یعنی سال دیگه باید برم دوازدهمو تستی کار نکردمممممیشه بگین شما از کی شروع کردین ...

شما امسال یازدهمی

میدونی من واسه ۴۰۶ اگه بخوام کنکور بدم یازدهم رو باید امسال ترمیم کنم یا جفتشون سال دیگه؟

کاربر قدیمی 96 اینا
شما امسال یازدهمی میدونی من واسه ۴۰۶ اگه بخوام کنکور بدم یازدهم رو باید امسال ترمیم کنم یا جفتشون سا ...

راستش نمیدونم...

مائده هستم🌷🌷🌷یه خواهر کوچیکتر دارم🌷🌷🌷یه برادر بزرگتر🌾کاربری دست منو خواهرمه