2821
2789
عنوان

چرا نمی تونم

224 بازدید | 20 پست

خیلی بی کلاسم

از بچگی بی کلاس بودم

طرز لباسام تیپم رفتارام همه بی کلاس

اصلا چهرم بی کلاسی داد میزنه

نه هنری نه زبانی نه چیز خاصی اگه سرکار نرم دیگه داغون داغون محسوب میشم

انگار ذاتم بی کلاس

هیچ کسی جذب نمی کنم

متاهلم بچه دارم ولی انگار شانس آوردم وگرنه هیچ کی نگام نمیکرد

اول که فکر کنم اعتماد به نفس نداری

دوم اگه بد لباس میپوشی استایلت رو عوض کن،به تناسب رنگای لباست دقت کن،ببین دخترای خوش پوش چجوری میگردن یاد بگیر

اگه موهات بلند و موخوره داره یا خشکه کوتاه کن

به دستات و ناخنت رسیدگی کن

کتاب بخون

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مردا هم همشون که باکلاس نیستن، خیلیا یکی رو میخوان مثل خودشون. همه نباید مثل هم باشن. ریلکس باش و زندگیتو بکن.

اینم بدون آدمی که کلاس خاصی نداره ولی با ادبه، خیلی جذابه. فقط با ادب باش. بقیه رو ول کن ، حتما جذاب بودی که شوهرت اومده سراغت.

از نظرت باکلاسی چیه؟ و یه آدم باکلاس چجوریه؟

دیدی بعضیا حرف میزنن همه جذبشون میشه رفتار و حرکتاشون جذابه آدم رو به سمت خودشون میکشونن چهرشون تمیزه با کمترین آرایش میدرخشند خوشگلی به کنارا تر و تمیز و همه چیشون مناسب

حالا تیپ و لباس و ظاهرشون هم خوبه دیدی میگن گونی بپوشن بهشون میاد

اول که فکر کنم اعتماد به نفس نداری دوم اگه بد لباس میپوشی استایلت رو عوض کن،به تناسب رنگای لباست دقت ...

مثلا من رفتم کراتین کردم یجا که بالا شهر بود مثلا و تعریف از خیلیا شنیده بودم یکسال پرسوجو میکردم

موهامو اول بو ماهی میداد ازشون پرسیدم گفتن با شامپو عادی سه چهر دفعه بشور منم اینکار رو کردم بوش رفت اما لختی مو هم خیلی خیلی کم شد

از بهمن تا الان تقریبا ۶۰ درصد رفته تازه با ماسک مو و سشوار ۶۰ درصد وگرنه همون وز قبله

بقیه چیزامم همینجوریه

بعد بله گفتن نظرش عوض شد یجور که انگار من گولش زدم

بگو راه بازه و جاده درازه. در خونه رو باز کن بره اون عتیقه.

مهریه تم بگیر به خودت برس ولی فکر نکن مشکلی داری. تو هیچ مشکلی نداری. اون خوشی زده زیر دلش.

حالا مگه خودش چیه عتیقه؟

شکم نداره؟

باکلاسه؟

باشخصیته؟

والا اینکه بعد عقد نظرش عوض شده و مرد گنده حس میکنه تو گولش زدی ، همین نشون میده خیلی بی سطح پایینه از نظر فکری و شخصیتی داغونه.

ظاهرش خوب جذب میکنه خود خانوادم وقتی میبیننش وا میرن

ینی میخوای بگی یه مرد جذاب که خانوادت میبیننش دستاشونو با چاقو می برن از بس خوشتیپ و خوشگله، گول یه زن بیکلاس زشت غیرجذاب رو خورده؟

عزیزم چی زدی؟ شوهرت خودشیفته اس هر چی میگه باور نکن

خب استایلتو عوض کن

ربطی به قیافه نداره بی کلاسی

مردم اغلب میگویند انگیزه ها دوام ندارند. خب، اثر حمام نیز ماندگار نیست. به همین دلیل توصیه میشود روزانه دوش بگیرید. (زیگ زیگلار) اگه یه وقت نظرتون مخالف من بود حتما ریپ بزنین مشکلی ندارم :)عاشق اینم که از زاویه های مختلف به مسائل نگاه کنم و لذت بخش ترین و مفید ترین کاریه که میتونم تو سایت انجام بدم🫠

همه که نباید مثل هم باشن خودت رو هر طور هستی دوست داشته باش

خدای خوبم از تو متشکرم که تنی سالم،ثروتی فراوان و آرامشی پایدار و دلنشین به من هدیه دادی...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .به لحظه ای فکر می کنم که بعد از هر بار اشک ریختن صورتم را با دستان خودم پاک می کنم خودم را مرتب می کنم و به زندگی ادامه می دهم به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی و گذشتن عمری که از شما چه پنهان به فردایش هیچ اعتباری نیست و در همان لحظه نفسی می کش هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند و ادامه لحظه های باقی را نوش جان می کنم