2821
2789
عنوان

جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1265 بازدید | 57 پست
مگه گفتم شاهزادم؟چقدر دلتون سیاهه خودت حاضری وقتی که وضعتون خوبه همه جهیزیتو قسطی اسنوا بخری؟

اسنوا مارک بدی نیست وسایلشم گرونه قسطش رو مگه تو میخوای بدی که ناراحتی ؟ چه نقد چه نسیه خانوادت میخوان بدن به اعصاب خوردیش نمی ارزه منتاها برای نتیجه بهتر مخ مامانتو بزن خودش مخ باباتو میزنه

قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من از هرچیزیم یه برند متفاوت گرفتم عاخه یه برند تو همه چیز خوب عمل نمیکنه البته ایرانیا هم خیلیاشون تو بعضی چیزا خوب هستش الان که برندای خارجی وارد نمیشه بابد هیلی بگزدی اصلشو پیدا کنی

مگه گفتم شاهزادم؟چقدر دلتون سیاهه خودت حاضری وقتی که وضعتون خوبه همه جهیزیتو قسطی اسنوا بخری؟

شغل بابات چیه که میگی وضعتون خوبه؟

الان یکی تو تاپیک گفت یخچال الجی ۷۵۰ میلیونه اینجوری جهاز حداقل ده میلیارد میشه بابات داره بده

وگرنه بابات سنش از شما بیشتره قطعا عقلش هم به اندازه سنشع وقتی میگی رو جنس قسط سود میکشن عقل بابات اینم در نظر گرفته

بعدشم قسطش رو که تو نمیدی بابات میده چکار داری قسطی مسخره با نقد

درخواست دوستی هیچ نری پذیرفته نمیشه. کسیکه تو سایت بانوان عضو میشه و به خانمها درخواست دوستی میده پشم شوهر ما هم نیست

تک دختر بودن حالا مگه چیه

عزیزم بابای من چندین سال کار کرده و ما تو رفاه و ارامش باشیم و بهترین هارو واسمون فراهم کرده

من تک دخترشم یعنی هزینه و فشاری جز من روی بابام نیست و بنظرم بابام باید صدشو بذاره

اگه بدونم نداره اوکی ام وقتی که دارن و من تک دخترشم چرا محصولات قسطی اسنوا؟

خب وقتی ک وضع بابا و همسرم خوبه چرا اسنوا اونم قسطی🥲

والا من تک فرزندم ولی تو این شرایط خیلی با درک شدم🙂😂

اینایی که تو هر تاپیکی هی نی نی یار صدا میکنن اینا همونایین که  تو بچگی کم میاوردن به مامانشون میگفتن  

عزیزم دنبال مارک ال جی و بوش نرو ، انقدر توی ایران فیکش زیاده که حد نداره گارانتی هم ندارن

من چند ماهه عروسی کردم ، چند تا وسیله برقی کوچیک آشپزخونم مارک بوش هست از آشنا خریدیم ولی متاسفانه با دو سه ماه استفاده خراب شدن قابل تعمیر هم نیستن

مارک ایرانی خوب بخر چه اشکالی داره مگه قیمتش کمه ؟ الان یخچال ایرانی خوب سیصد میلیونه ، خراب هم شد قطعاتش هست

2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز