2777
2789

چندین ساله ورزش میکنم و ۵ ساله قند رو حذف کردم مربی شنا بودم و بخاطر شنا فکر میکنم هیکلم بهتر شد مهم حفظ کردنشه

architect,فاقد سلامت روان، ادایی💅🏼🦢✝️ پز نیست سبک زندگیمه(مشاوره و حرفام در زمینه روابط و دوستی صرفا تجربه خودمه)

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

چندین ساله ورزش میکنم و ۵ ساله قند رو حذف کردم مربی شنا بودم و بخاطر شنا فکر میکنم هیکلم بهتر شد مهم ...

عزیزم چطوری تونستی حذف کنی

پروفایلم خودمم😍موفق میشی،چون نوری که تو وجودت داری، از تاریکیای دور و برت قوی تره....

سینه و باشن جفتش بافتش چربیه من با کاهش وزن سینم آب شد باسنمم ژنتیکی داشتم فرم گرفت

ترکیب ورزش حرفه ای و رژیم و پایبندی به رژیم شکم تخت بهت میده شکم تخت سفت بدون پوست اضافه خاصل رژیم بودن تو کل عمرته

الان میگی شکمت تخت نیس رژیم بگیری باسن و سینه هات خیلی آب میشه راهش فقط پروتزه

کاربریم قدیمیه و فعال نبودم فقط چون نت نیس دوباره اومدم

ژنتیکیهمن وزنم ۶۸ قدم ۱۶۴ شکم ندارک

من ژنتیکم تپلیه ولی شکمم تخته همه چی بستگی به سبک زندگی داره مطمئنی شکمت تخته؟؟

من با ۱۶۰ قد تا وزن ۵۵ اینا با وجود رژیم سفت و سخت و درصد چربی پایین شکمم تخت نبود من درصد عضله بالایی دارم اسی منظورش شکمه تختتت و سفته فک کنم

کاربریم قدیمیه و فعال نبودم فقط چون نت نیس دوباره اومدم

منم ژنیتیکی شکم دارم ولی با ورزش خیلی بهتر شد صاف صاف نشده ولی خیلی نسبت به روز اول بهتر شده باسن همیشه داشتم با ورزش فرم خوبی گزفت قندمو حذف کردم رژیمم تاحدود زیادی رعایت میکنم

عزیزم چطوری تونستی حذف کنی

کم کم شروع کردم البته زیاد اهل شیرینی جات نبودم و خیلی وسواس روی تناسب اندامم داشتم بخاطر همین راحت بود برام

architect,فاقد سلامت روان، ادایی💅🏼🦢✝️ پز نیست سبک زندگیمه(مشاوره و حرفام در زمینه روابط و دوستی صرفا تجربه خودمه)

من ژنتیکم تپلیه ولی شکمم تخته همه چی بستگی به سبک زندگی داره مطمئنی شکمت تخته؟؟من با ۱۶۰ قد تا وزن ۵ ...

گلم من رون هام خیلی پره بالا تنه ها بزرگه سایز بالا تنه ام ۸۰

استخوان بندی درشتی دارم حتی وزن کم کنم پاهام لاغر نمیشن

باسن هم دارم

شکمم تخته

و خدا معجزه میکند !🌱💛