2821
2789
عنوان

دیت بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 463 بازدید | 19 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دوست پسر منم تا یک ماه خیلییییی کم حرف بود، طوری که واقعا میخواستم بگم نه، چون انقدر خودش حرف نمیزد که دوستش بجاش جواب میداد ولی الان خیلی خوبیم، برای خجالت اوایل اشنایی بوده و کاملا طبیعی بوده، بنظرم زود قضاوتش کردی چون پارتنر من اصلا کم خرف نیست اتفاقا... ولی من اولش قضاوتش کردم

کار خوبی کردی. به درد هم نمیخوردین. برات خیلی زجرآور بود. امیدوارم خوشبخت بشی

فقط 33 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر رسیدن به اهدافمه ✍️ هدف از پولدار شدن این نیست که هر چی دوست داری بخری. هدف اینه که هیچ کس نتونه تو رو با پول بخره و این یعنی قدرت... اگه روزی به جایی رسیدی که هیچ کس نتونه با پول تو رو بخره بدون اون روز تو یکی از قدرتمندترین و ثروتمندترین آدم های این کره خاکی هستی 💪❤️

خوش ب حالت من ی خواستگار داشتم با خودش فلاسک چای و حبه قند می آورد پول کافه نده

وایییی خدااا 🤣🤣

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر رسیدن به اهدافمه ✍️ هدف از پولدار شدن این نیست که هر چی دوست داری بخری. هدف اینه که هیچ کس نتونه تو رو با پول بخره و این یعنی قدرت... اگه روزی به جایی رسیدی که هیچ کس نتونه با پول تو رو بخره بدون اون روز تو یکی از قدرتمندترین و ثروتمندترین آدم های این کره خاکی هستی 💪❤️

خاک تسرت چ ربطی داره به قولی همنشینی روش اثر میکنه اونم پر انرژی میشع مثل تو

تو بشین تا آدما عوض شن. محاله محال. استارتر افسردگی میگیره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز