2821
2789
عنوان

ترو خدا کمک

55 بازدید | 5 پست

سلام.

من ی دخترم ۱۵،۱۶ سالمه.

دیشب مامان و بابام از ساعت ۳ تا ۵ صب داشتن بحث میکردن.

سر اینکه چه زمانی رابطه داشته باشن و وقت هایی که بابام میخواد ، (بیشتر وقت ها) مامانم سریع میگه خوابم میاد و میگیره میخوابه.

بین صحبت هاشون حرف از طلاق هم شنیدم.

این دومین باریه که اینجوری بحث و دعوا میکنن.

نمیدونم باید چیکار کنم.

باید بزارم مثل بقیه خودشون مشکلشون رو حل کنن؟

اینم اضافه کنم که خدا و پیر و پیغمبر رو قسم دادم که اینا طلاق نگیرن😅

چیکار کنم؟؟؟

اینکه از دخالت کردن در زندگی دیگران دست بکشید و نخواهید در زندگی آنها دخیل شوید، تنها یک تصمیم نیست بلکه یک سبک زندگی است. اگر انسانها بخواهند که این سبک زندگی را برای خودشان به وجود آورند، میزان ناراحتیها خیلی کمتر خواهد شد و دیگر کسی از کس دیگر دلخور نخواهد بود. بسیاری از مشکلاتی که بین افراد به وجود میآید به این خاطر است که آنها در زندگی یکدیگر بدون اجازه دخالت میکنند که همین کارهای اشتباه نهایتاً منجر به این خواهد شد که افراد از یکدیگر ناراحت شوند.

خدایا تو بساز توبسازی قشنگه...! ️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اینکه از دخالت کردن در زندگی دیگران دست بکشید و نخواهید در زندگی آنها دخیل شوید، تنها یک تصمیم نیست ...

اگه اونا بخوان طلاق بگیرن یا همینطوری دعوا کنن ، آینده من و داداشم هم خراب میشه.

دخالت نکردم از صدای داد و بیداد بیدار شدم.